Miting PSD. Liviu Pleșoianu: Văd ce facem noi aici și le e frică!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Social-liberalul Liviu Pleșoianu a avut un mesaj puternic pentru oamenii care au venit, într-un număr uriaș, să protesteze împotriva abuzurilor din România.

Liviu Pleșoianu a avut un discurs dur la adresa adversarilor politici, a președintelui Klaus Iohannis, a procurorului șef DNA și a foștilor șefi din SRI. "Aștept de un an și jumătate să se audă adevărata majoritate. Am o veste: în aceste clipe, niște persoane, Kovesi, Iohannis, Coldea, Maior și toți securiștii lor s-au închis într-o sufragerie, văd ce facem noi aici și le e frică. Într-o țară liberă, nu oamenilor trebuie să le fie frică, torționarilor să le fie frică!" a început discursul Liviu Pleșoianu.

Pleșoianu: "E sufrageristă și nu mai rezistă"

Social-democratul a interacționat cu protestatarii și a propus o serie de lozinci "Nu o văd pe doamna Kovesi. Să strigăm împreună: Doamna cucuvea, unde v-ați asucunselea? E sufrageristă și nu mai rezistă! Și pentru că am vorbit de torționari, mai am niște rime: Ieși afară, cucuveaua torționară! Să strigăm cât putem noi de tare un mesaj pentru Kovesi, pentru Iohannis și pentru toți securiștii lor: Noi majoritatea, voi securitatea! Este un individ care cică e președintele Partidului Național Liberal, îi spune Ludovic Orban. A spus despre dumneavoastră că ați venit aici aduși cu japca. Să îi cântăm și lui ceva: Ludovic, nu fii trist, tu ești noul securist. (...) Și pentru că îl iubesc pe domnul Ludovic de îi crapă capul, o să îl și plagiez un pic și dumneavoastră răspundeți: Cine e generalul care ia case cu japca? Cine e generalul care iubește și îi servește pe securiști? Cine e generalul în geacă roșie care nu vă consideră românii lui? Cine e generalul care nu mai pupă încă un mandat? Iohannis! 

În a doua parte a discursului, politicianul a avut un mesaj în engleză pentru partenerii externi ai României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel