Mitică Dragomir dezvăluie secretul lui Dorinel Munteanu după performanța din SuperLigă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află ce a spus Mitică Dragomir despre Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu (55 de ani) se remarcă pe banca lui Oțelul și în acest sezon, după ce în ediția precedentă i-a readus pe gălățeni în primul eșalon. 

Oțelul este neînvinsă de 7 meciuri în SuperLigă și ocupă locul 10, iar Munteanu a fost numit antrenorul etapei a zecea. Rezultatele înregistrate în ultima vreme de tehnician au fost influențate, printre altele, de o decizie majoră luată acum "doi-trei ani". 

Printre cei care l-au lăudat recent pe fostul internațional român pentru rezultatele sale se numără și Dumitru Dragomir (77 de ani). Fostul președinte al LPF a dezvăluit că antrenorul a decis să nu mai consume alcool, iar acest lucru l-a ajutat și din punct de vedere profesional. 

"A avut o perioadă când a băut. Acum nu se atinge de băutură. Eu știu tot ce mișcă în fotbalul românesc. Cât un bivol! (n.r. dacă bea mult).

Vin bea, dar acum nu se mai atinge de ani de zile de băutură. De vreo doi-trei ani nu mai bea, de-asta s-a și îngrășat.

A avut probleme cu nevasta lui și-a luat-o pe băutură. După asta și-a revenit, și-a refăcut viața. Acum e de o seriozitate... Nu-l atingi cu ceva.

Eu, dacă aș fi la echipa campioană, l-aș lua pe Dorinel. Eu am câțiva antrenori. De exemplu: Dorinel, Neagoe, Sabău, Șumudică, mai sunt 2-3", a spus Dragomir, conform Fanatik. 

Oțelul Galați, regina remizelor în SuperLiga

Trupa lui Dorinel Munteanu se remarcă față de celelalte participante din SuperLiga prin faptul că are nu mai puțin de 8 remize în cele 10 meciuri jucate

Astfel, deși nu a pierdut decât o singură dată în actuala ediție, performanță pe care doar FCSB a mai reușit-o până acum, Oțelul nu este decât pe locul 10, cu 11 puncte

Singura înfrângere suferită de gălățeni a fost chiar în fața FCSB-ului, scor 0-2, iar primul triumf a venit după meciul cu FCU Craiova 1948, scor 2-0, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel