MIT DEMONTAT: Femeia şnur NU este preferata bărbaţilor. Cei mai mulţi preferă partenere mai plinuţe
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Soţiile plinuţe gătesc mai bine / Foto: Pexels
Soţiile plinuţe gătesc mai bine / Foto: Pexels
Femeile cu forme au fost apreciate dintotdeauna pentru că emană feminitate și fertilitate. Nici suplele nu sunt mai prejos, însă plinuţele, potrivit unui studiu realizat în Mexic, au ceva mai mult farmec şi mai multă trecere la bărbaţi. În plus, spun cei chestionaţi, ar fi mai amuzante şi mai pricepute în bucătărie.

Încă din antichitate, femeile plinuțe erau considerate superioare şi s-au bucurat de o admiraţie sporită din partea celor din jur. Tablouri, picturi și sculpturi întruchipează femei cu forme voluptoase şi celulită. Mai mult, femeile plinuțe dau impresia de bogăție, căci hrana din belșug este asociată cu belşugul. În trecut, problemele financiare îi determinau pe bărbați să aleagă femeile plinuțe în favoarea celor slabe. Potrivit unui studiu condus de dr. Filemon Alvarado și dr. Edgardo Morales, de la catedra de psihologie a UNAM (Universitatea Națională Autonomă a Mexicului), bărbații care sunt căsătoriți sau doar într-o relație serioasă cu femei plinuțe sunt de zece ori mai fericiți decât cei ale căror partenere de viață sunt slabe.

Comoară la casa omului: femeile plinuţe iubesc, glumesc şi gătesc mai des

Femeile mai corpolente sunt mai vesele, mai jucăuşe şi mai glumeţe. Cel puţin aşa susţin cercetării studiului care au probat mai multe teorii şi au chestionat  pe subiecţi bărbaţi de vârste diferite. Studiul a arătat, de asemenea, că femeile plinuțe au un nivel mai ridicat de înțelegere și anticipare a nevoilor partenerilor lor, sunt mia iubitoare, mai grijulii şi...gătesc mai bine. Acestea au și abilități mai bune de supraviețuire. În ultimii ani, multe femei s-au axat mai mult pe carieră și mai puțin pe gătit, însă studiul a ajuns la concluzia că femeile plinuțe preferă să gătească și au grijă de partenerii lor. Pentru un bărbat este important ca partenera să îi fie alături în activitățile de peste zi, chiar şi atunci când iau masa împreună. Se crede că femeile slabe nu vor îndrăzni să se bucure cu adevărat de mâncare alături de partener, ci doar vor calcula caloriile din farfurie.

Frumuseţea şi fertilitatea merg mână-n mână

Se spune că o femeie cu șoldurile late este mai fertilă decât celelalte. Ideea de a avea copii îi va încânta pe bărbați, iar formele tale voluptoase îi vor atrage cu siguranță. Cei mai mulţi asociază frumuseţea femeii cu capacitatea acesteia de a-i aduce pe lume urmaşi. Participanţii la studiu au răspuns, în mare parte, că preferă "să aibă pe ce să pună mâna" decât "să-şi piardă partenera prin pat".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel