Misterul unei fotografii, găsite în ruinele WTC, dezlegat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Misterul unei fotografii găsite în ruinele de World Trade Center a fost rezolvat după 15 ani.

Nathan Edward, un fotoreporter de origine australiană care a găsit o fotografie misterioasă în ruinele de la World Trade Center, a fost "bântuit" 15 ani de imaginile ce par a fi ale unei mame cu fetiţa ei.

Din ziua atentatului, fotoreporterul s-a hotărât să dea de urma lor. El a considerat ca fiind un semn că trebuie să le caute faptul că găsise, în ruine, acea fotografie. A citit toate publicaţiile, a făcut investigaţii pe internet, a contactat grupuri de supravieţuitori de WTC, dar degeaba, nu găsise nicio informaţie despre cele două.

Nathan s-a întors în ţara lui de origine, Australia, unde a rezolvat misterul

În februarie, fotoreporterul s-a hotărât să îşi relanseze cercetările, de acolo, din Australia. A publicat faimoasa fotografie pe reţelele sociale de pe Internet. La o oră când toată lumea este hiperconectată pe reţele de socializare - Nathan a postat fotografia pe un grup de pe Facebook dedicat supravieţuitorilor atentatelor teroriste din 11 Septembrie 2001... iar minunea s-a produs...

De la grupul de pe Facebook a aflat numele femeii care apărea cu fetiţa ei în fotografie. O cheamă Jennifer Rothschild Robinson şi este în viaţă, iar feţita pe care o ţinea în braţe este copilul ei.

Lucra la al 86-lea etaj al turnului

Jennifer Robinson lucra la cel de-al 86-lea etaj din Turnul de Nord al WTC. Doar şapte etaje despărţeau biroul ei de locul în care teroriştii au proiectat unul dintre avioanele sinucigaşe.

Femeia a avut noroc, pentru că se afla încă în concediu când s-a produs tragedia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel