Data actualizării:
Data publicării:

Misterul morții afaceristului din Sibiu. Psihologul criminalist Tudorel Butoi: Este eliminat jaful și crima

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Misterul morții afaceristului din Sibiu. Psihologul criminalist Tudorel Butoi exclude 2 ipoteze / Foto: Pixabay
Misterul morții afaceristului din Sibiu. Psihologul criminalist Tudorel Butoi exclude 2 ipoteze / Foto: Pixabay

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit despre cazul morții afaceristului din Sibiu Adrian Kreiner.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a vorbit despre cazul șocant din Sibiu, acolo unde un om de afaceri a murit după ce a fost bătut crunt de trei indivizi care au intrat noaptea în casa lui.

VEZI ȘI: Noi detalii în cazul morții afaceristului din Sibiu. Adrian Kreiner ar fi fost urmărit de hoți timp de câteva zile dintr-o casă părăsită

"Speța este interesantă, asta este povestea, este interesantă pentru că am pătrundere în locuință și nu se conturează sumele de bani, nu se conturează nimic cu care să fi plecat făptuitorii. Este și bine, este și rău. Pentru ei este foarte rău deoarece răspunzând la întrebarea "cui folosește povestea aceasta?" este eliminat jaful, sunt eliminați toți bombardierii, toți nenorociții pentru că ăia ar fi jefuit. În egală măsură este eliminată și crima pentru că decât să stau 40 de minute să îl bat pe ăsta, să îl dobor, să îl chinui, îi trăgeam un glonț în cap, glonț cu care a fost amenințată fata acestuia.

Cu alte cuvinte, trebuie să meargă la personalitatea centrală, care este victima, întotdeauna de la victimă se pleacă, să vadă în ce relații de faceri, de management, de bani, a fost băgat, pe cine a supărat, pe cine a deranjat, pentru că acest deranj va fi identificat de investigatorii polițiști. Au avut loc discuții între membrii de afaceri, prieteni, s-au amenințat, și-au promis lucruri, și-au manifestat deranjul. De la deranjul ăla să plece.

VEZI ȘI: Un milionar din Sibiu, vecin cu Klaus Iohannis, a murit după ce a fost bătut și jefuit în propria casă. Motivul atacului. Dan Antonescu lansează 3 ipoteze

Legile nescrise ale afacerilor

Modul de operare a subpompat victima, în sensul că a fost vorba despre o amenințare, de un șantaj, de un exemplu de urmat pentru că în afacerile astea în care se rostogolesc miliarde oamenii trebuie să respecte legile. Ei au luat din Occident multe lucruri, dar legea tăcerii nu au luat-o, legea respectării cuvântului dat în afaceri nu au luat-o, legea întrajutorării nu au luat-o, de la mafioți nu le-au luat și ei merg așa ca pe plaiurile noastre.

Nu merge, sunt sume mari de bani, ați văzut Crișan, săracul, de la Arad, la fel, nu s-a săpat suficient să se afle pe cine deranja. Pe cine? Ce îmi spui mie că au venit rackeții din Afganistan? O nebunie! A rămas și în poliția asta niște visători, văr rog să mă credeți, și eu îmi exprim speranța că șeful de la criminalistică a trimis criminaliștii să ia probe și să le pună cap la cap. Ne punem speranța că îi vor prinde pe ăștia. Nu părăsiți victima. Victima spune cine a avut treabă cu ea și pe cine a deranjat", a spus Tudorel Butoi la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel