Misterul din spatele morţii fiului academicianului Răzvan Theodorescu, DEZVĂLUIT. Surse oficiale
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Primele rezultate ale necropsiei fiului academicianului Răzvan Theodorescu au fost făcute publice. Ion-Vladimir Theodorescu a murit în urma unui şoc toxic, care ar fi putut fi provocat de muşcătura unui şarpe veninos.

Cauza morţii a fost violentă, ea datorându-se şocului toxic, cauzat de intoxicaţia posibilă cu venin, provocată de o muşcătură, posibil de şarpe veninos. Dar până când nu vom avea toate examenele complementare, cu certitudine nu putem spune, a declarat, marţi, doctorul Mihaela Popescu, şefa Serviciului de Medicină Legală (SML) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul ar fi putut supravieţui dacă se prezenta la o unitate medicală şi i se administra ser antiviperin. Fiind o persoană corpolentă, a difuzat în timp veninul în sistemul sangvin. (...) Cu ser antiviperin ar fi putut supravieţui, a precizat şefa SML Argeş.

Ion-Vladimir Theodorescu a fost găsit mort, în casa de vacanţă a familiei din comuna argeşeană Corbeni. Cadavrul a fost descoperit de nişte vecini, care au sunat la 112. Din primele cercetări a reieşit că Ion-Vladimir Theodorescu ar fi acuzat în ultimele zile unele probleme de sănătate, după ce a fost muşcat de un şarpe în timpul unei excursii în zona montană a judeţului Buzău, însă a refuzat să se ducă la spital, relatează Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel