Mister pe fundul Oceanului Pacific. Un glob auriu ridică semne de întrebare. "Ceva a încercat să intre… sau să iasă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
Un obiect misterios a fost găsit pe fundul oceanului.

O echipă de cercetători de la Administrația Națională Oceanică și Atmosferică (NOAA) din Statele Unite a făcut o descoperire neobișnuită în timpul explorării unui vulcan subacvatic în apropierea coastelor statului Alaska. Oamenii de știință au găsit un obiect misterios, de culoare aurie, care le-a stârnit curiozitatea.

Obiectul ciudat a fost găsit la o adâncime de aproximativ trei kilometri adâncime în Oceanul Pacific, în timpul misiunii Seascape Alaska a NOAA, în care cercetătorii cartografiau fundul mării din Alaska cu ajutorul unui vehicul operat de la distanță.

Descoperirea a intrigat echipă, şi asta pentru că obiectul părea să aibă o gaură fisurată, sugerând că ceva ar fi încercat să intre sau să iasă prin el. Unul dintre cercetători a remarcat în timpul transmisiunii în direct: "Ceva a încercat să intre... sau să iasă."

Această descoperire misterioasă deschide întrebări și provocări pentru cercetători în eforturile lor de a înțelege mediul subacvatic și fenomenele care au loc în adâncurile oceanului. Cercetătorii au ajuns la concluzia că va fi nevoie să folosească unul dintre brațele robotice ale vehiculului pentru a preleva o mostră și a efectua un test de ADN, astfel încât să poată confirma originea aparentă a oului. „Sper doar că atunci când îl împungem, ceva să nu decidă să iasă”, ar fi comentat unul dintre cercetători în timp ce echipa pornea brațul robotic. „Este ca începutul unui film de groază”.

"Este foarte ciudat!"

Globul a fost ulterior absorbit printr-un tub și va fi supus în curând unei examinări în laborator. Cercetătorii au făcut câteva presupuneri, unele mai realiste decât altele, cu privire la natura globului. Există posibilitatea ca acesta să fie un fel de rest al învelișului unui ou sau rămășițele unui burete de mare. Cu toate acestea, în ciuda acestor speculații, cercetătorii rămân în continuare nedumeriți de acest obiect, potrivit informațiilor de la Futurism.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?