Data publicării:

Moment emoționant la Vocea României. Miruna Homoc a cântat piesa „Hurt” pe care i-a dedicat-o fratelui ei care a murit într-un accident de mașină / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video: Facebook/Vocea României
Captură video: Facebook/Vocea României
Miruna Homoc, în vârstă de 16 ani, a impresionat antrenorii de la Vocea României cu piesa „Hurt”. Tânăra a ales să-i dedice această melodie fratelui ei care a murit într-un accident de mașină la vârsta de 20 de ani.

Miruna Homoc, tânăra în vârstă de 16 ani, a reușit să o emoționeze pe Theo Rose până la lacrimi cu piesa „Hurt”.

Pasiunea pentru muzică a început de la vârsta de 11 ani. Deși a trecut prin momente dificile de-a lungul timpului, tânăra nu a renunțat la muzică. Miruna continuă să cânte, fiind promisiunea pe care i-a făcut-o fratelui ei care a murit la vârsta de 20 de ani într-un accident de mașină.

„El m-a susținut foarte mult. Când m-am înscris la prima preselecție, el a fost cu mine. A murit pe 20 martie într-un accident de mașină. Se ducea spre Focșani. Trebuia să dea testul psihologic la poliție, dar din păcate nu a mai ajuns. Avea 20 de ani. A fost și este un copil deosebit pe care orice soră sau părinte și-ar fi dorit să-l aibă. Aș da orice și să îl iau în brațe, atât.

Într-un fel m-a întărit, dar sunt momente în care îți pierzi orice putere, deoarece e prea greu și nu ai, practic, ce să faci, nu ai cum să dai timpul înapoi. Eu liniștea mi-o găsesc cântând și așa îl simt aproape”, a spus tânăra, în lacrimi.

Miruna a ales piesa „Hurt”, pe care i-a dedicat-o fratelui ei

„Sunt foarte emoționată, dar în același timp sunt și foarte fericită că am ajuns până aici”, a spus Miruna Homoc.

„Ai cântat foarte frumos, poate, pe alocuri cu scăpări, dar foarte frumos și te rog mult să vii la mine!”, a precizat Irina Rimes.

„Îmi venea să plâng stând cu spatele. A fost foarte bine, să știi. Atunci când simți ce cânți și reușești să transmiți atât de bine emoția, nu mai contează scăpările. Orice tremur al vocii necontrolat este o emoție în plus care ajută și asta ai reușit astăzi. Ești extraordinară, să știi, bravo”, a precizat Theo Rose.

Concurenta nu credea că va întoarce vreun scaun, tocmai de aceea, a avut nevoie de puțin timp de gândire pentru că nu știa ce antrenor să aleagă.

„Am venit aici cu gândul că nu voi întoarce vreun scaun, iar acum sunt puțin în dubii. Am sperat din tot sufletul să se întoarcă Irina Rimes, dar acum că s-au întors două scaune sunt puțin în dubii”, a declarat Miruna Homoc.

La final, tânăra a ales-o pe Irina Rimes în rolul de antrenor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel