Miros ca la stână în casele oamenilor, șobolani și milioane de muște. Calvar pentru mai mulți români care stau la o aruncătură de băț de București / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
România 2022. România secolului XXI. Ilfov. București.

Într-o comună de lângă București, oamenii trăiesc un coșmar. Și nimeni parcă nu îi vede și nu îi aude. Nicio autoritate nu îi bagă în seamă și au ajuns să trăiască în condiții deplorabile, deși vorbim de o aruncătură de băț de Capitala României. Clinceni este o comună în județul Ilfov.

Într-o zonă de case din Clinceni, un om are o stână. „Problema nu este vizuală, cât faptul că sunt cinci câini legați care latră și noaptea, miroase ca la stână chiar și în casă. Cel mai rău este că sunt șobolani și milioane de muște, care evident că ajung la toată lumea din zonă. Plus că sacrifică tot acolo și animalele...”, ne-a scris o cititoare DC News pe adresa redacției.

Oamenii care locuiesc în zonă sunt disperați că nimeni nu vrea să facă nimic. Nicio autoritate nu îi ajută într-un fel sau altul. Nimeni nu pare interesat să rezolve problema. Oamenii spun că au făcut sesizări la Garda de Mediu, dar fără niciun folos.

„Ne-am mutat de curând în Clinceni la casă și, lângă noi, între case, este un teren liber al unui nene X, unde un alt nene Y din sat are o mini stână. Este fix la strada principală, între case.


Dezvoltatorul ne-a zis că nenea X o să construiască anul acesta case și că dispare stâna, noi naivi fiind... l-am crezut. Problema nu este vizuală, cât faptul că sunt cinci câini legați care latră și noaptea, miroase ca la stână chiar și în casă. Cel mai rău este că sunt șobolani și milioane de muște, care evident că ajung la toată lumea din zonă. Plus că sacrifică tot acolo și animalele...


Toți vecinii spun că au făcut sesizare la primărie și poliție, însă, probabil, toți primesc câte un mieluț și alte cele și nimeni nu face nimic. Poliția nici amendă nu le mai dă, deși oamenii respectivi vând produse la poartă, la 200 m mai încolo, unde locuiesc. Noi am sunat la Garda de Mediu de două ori, dar nici de acolo nu a venit niciun semn. Suntem disperați! Singura noastră șansă a rămas presa pentru că în rest, nicio autoritate pare că nu vrea să ne ajute, nimeni nu pare interesat de soarta noastră. Poate după ce cazul apare în presă, se vor sesiza și autoritățile. Nu este normal să trăim așa în secolul XXI! Suntem disperați că vine vara și o să fie un focar aici. Nu știu în ce direcție să o mai iau pentru că instituțiile nu par să reacționeze”, ne-a scris o cititoare DC News pe adresa redacției.

2. -imagine fara descriere- (stana-ilfov-1_32201900.jpg)

3. -imagine fara descriere- (stana-ilfov-3_41987700.jpg)

FOTO DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel