Mirele care și-a fracturat coloana după ce nuntașii l-au scăpat din brațe și-a dat prietenii în judecată, la un an de la incident
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mirele care și-a fracturat coloana după ce nuntașii l-au scăpat din brațe și-a dat prietenii în judecată, la un an de la incident / Foto: Captură video Realitatea Plus
Mirele care și-a fracturat coloana după ce nuntașii l-au scăpat din brațe și-a dat prietenii în judecată, la un an de la incident / Foto: Captură video Realitatea Plus
Mirele care și-a fracturat coloana după ce nuntașii l-au scăpat din brațe la nunta sa, și-a dat prietenii în judecată.

La un an de când a fost scăpat din brațe de prieteni aflați la nunta sa, organizată la Băile Felix, mirele din județul Bihor își cheamă nuntașii în instanță. Bărbatul a suferit fracturi grave la coloană în urma căzăturii și încă nu și-a revenit complet, transmite Realitatea Plus.

Liviu are 31 de ani, iar de aproape un an se chinuie să se recupereze după accidentul stupid a cărui victimă a fost chiar în noaptea nunții. După cele întâmplate, mirele a fost transportat de urgență la spital cu coloana fracturată în două locuri, iar la câteva zile de la incident a fost transferat în Germania. Liviu a rămas imobilizat la pat și au fost nevoie de aproape 8 luni de recuperare pentru a ajunge într-o stare stabilă, dar în continuare acesta are dureri groaznice. După toate cele întâmplate, mirele este dezamăgit de atitudinea prietenilor care nu s-au interesat deloc de starea sa de sănătate, motiv pentru care, bărbatul îi cheamă în instanță pe cei vinovați și vrea să-și recupereze toți banii pierduți pe tratamente. 

VEZI ȘI: De la bal la spital. Un cântăreț de manele a fost rănit cu o macetă într-un club din Mamaia

Cum s-a întâmplat totul

Nunta bărbatului a avut loc în luna septembrie a anului trecut. Evenimentul, care ar fi trebui să fie unul dintre cele mai frumoase și fericite din viața unor tineri, s-a sfârșit cu lacrimi și durere. Mirele, Liviu, un tânăr de 31 de ani, a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au aruncat în sus.

“După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat o dată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru Bihorjust, Liviu Filimon.

Greșeala majoră făcută de invitați a fost că l-au ridicat pe tânăr de jos și l-au pus pe un scaun până la venirea medicilor. Un astfel de gest este foarte periculos atunci când o persoană este suspectă de fractură. “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos.”, a mai spus mirele.

Tânărul a fost transportat atunci la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Imobilizat la pat, el spunea atunci că în seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar piciorul dreptul nu îl simțea deloc.  Nunta a continuat și după incident, dar așa cum era de așteptat, atmosfera nu a mai fost la fel.

Tânărul se gândea încă de pe atunci dacă să depună sau nu plângere împotriva invitaților care l-au scăpat jos. “Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face.”, a spus bărbatul acum un an. Avocații susțineau încă de anul trecut că tânărul poate cere în instanță daune materiale celor care sunt responsabili de acest incident, totuși bărbatul s-a decis să facă acest lucru abia după un an de la incidentul care i-a adus grave probleme de sănătate. Vezi mai mult AICI.

VEZI ȘI: Viral. Răzbunarea unui influencer vegan mușcat de un câine: "De ciudă am mers la McDonald's pentru un hamburger”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel