Mirela Voicu, întâlnire stranie: Am simțit că ea ar fi putut să fie mama mea naturală
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Mirela Voicu a vorbit despre o întâlnire ciudată, posibil cu mama sa naturală. Aceasta a simţit că ar fi putut fi ea. Ce i-a spus femeia, după un live la tv.

"A fost un episod... Eu cred că persoana aceea care a venit la mine, după un live, şi mi-a adus o garoafă şi mi-a spus, plângând, "Te iubesc foarte mult şi sunt foarte mândră de tine", eu cred, am simţit că ea a fost mama naturală pentru că nu poţi să vii să-i spui cuiva că îl iubeşti şi că eşti mândru de el fără să îl cunoşti - poţi să îi spui că îl iubeşti, dar nu că eşti mândru de el. S-a întâmplat în 2007 sau 2008, când lucram la Realitatea. Era "Zidul realității", o emisiune care se făcea în faţă la Teatrul Naţional.

Era 1 iunie şi m-au trimis pe mine la live. Am spus în acel live că o iubesc foarte mult pe mama mea, ştie ea de ce. La ora 9.30, a venit această doamnă la mine şi mi-a spus ce ţi-am spus. Nu îmi amintesc figura ei pentru că nu am cuplat atunci. Mi s-a părut ciudat. M-am gândit, ulterior, la asta. M-a frapat asemănarea părului ei cu părul meu. Şi, atunci, am sunat-o pe mama şi am întrebat-o dacă părul mamei mele naturale era la fel ca al meu şi mi-a zis că da şi mi-a zis că este foarte posibil ca ea să fi fost", a povestit Mirela Voicu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Mirela Voicu, poveste emoționantă. Cum a fost adoptată la doar două săptămâni de viață: "Au făcut un simplu act notarial şi m-a adus acasă"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel