Mirela Voicu, întâlnire stranie: Am simțit că ea ar fi putut să fie mama mea naturală
Autor: Florentina Constantin | Publicat pe: 10 sep 2020, 23:34
WhatsApp
Mirela Voicu a vorbit despre o întâlnire ciudată, posibil cu mama sa naturală. Aceasta a simţit că ar fi putut fi ea. Ce i-a spus femeia, după un live la tv.

"A fost un episod... Eu cred că persoana aceea care a venit la mine, după un live, şi mi-a adus o garoafă şi mi-a spus, plângând, "Te iubesc foarte mult şi sunt foarte mândră de tine", eu cred, am simţit că ea a fost mama naturală pentru că nu poţi să vii să-i spui cuiva că îl iubeşti şi că eşti mândru de el fără să îl cunoşti - poţi să îi spui că îl iubeşti, dar nu că eşti mândru de el. S-a întâmplat în 2007 sau 2008, când lucram la Realitatea. Era "Zidul realității", o emisiune care se făcea în faţă la Teatrul Naţional.

Era 1 iunie şi m-au trimis pe mine la live. Am spus în acel live că o iubesc foarte mult pe mama mea, ştie ea de ce. La ora 9.30, a venit această doamnă la mine şi mi-a spus ce ţi-am spus. Nu îmi amintesc figura ei pentru că nu am cuplat atunci. Mi s-a părut ciudat. M-am gândit, ulterior, la asta. M-a frapat asemănarea părului ei cu părul meu. Şi, atunci, am sunat-o pe mama şi am întrebat-o dacă părul mamei mele naturale era la fel ca al meu şi mi-a zis că da şi mi-a zis că este foarte posibil ca ea să fi fost", a povestit Mirela Voicu, în emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

Vezi și: Mirela Voicu, poveste emoționantă. Cum a fost adoptată la doar două săptămâni de viață: "Au făcut un simplu act notarial şi m-a adus acasă"

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro