Mirela Vescan și Thea Haimovitz, la Mi-Th Influencer: Acneea, o problemă care bântuie tinerii și adulții secolului 21
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Mi-Th Influencer, Mirela și Thea
Mi-Th Influencer, Mirela și Thea
Mirela Vescan și Thea Haimovitz vă așteaptă la o nouă ediție a Mi-Th Influencer, unde au acoperit un domeniul larg de subiecte. Printre acestea se numără în special acneea și, surpriză, un istoric al problemei cu care se confruntă persoanele ce suferă de această problemă dermatologică. Veți putea urmări emisiunea pe data de 9 iunie, ora 11.00, pe DC NEWS, DC NEWS TV, Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

Duminică, 9 iunie 2024, emisiunea Mi-Th Influencer, moderată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, vă așteaptă cu o nouă ediție, aceasta fiind despre una dintre cele mai comune probleme cu care se confruntă tinerii, dar și o parte dintre adulți: acneea.

Chiar dacă cele două moderatoare nu au parte de invitați, așa cum ne-au obișnuit, Mirela Vescan şi Thea Haimovitz se asigură că oferă cele mai alese detalii în legătură cu subiectul prezentat.

Acneea are un trecut lung și nu este de joacă cu ea. Pielea poate reacționa într-un mod „exploziv” în fața acneei, iar problema nu trece atât de ușor. Este una dintre grijile tinerilor - mulți dintre ei rămânând cu urme pe viață din cauza gestionării incorecte a acneei.

Emisiunea poate fi urmărită duminică, 9 iunie, de la ora 11.00 pe DC NEWS, DC NEWS TV, Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

- Îngrijire personală

- Frumusețe

- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania 

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel