Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, despre Proiectul „Moștenirea” la Mi-Th Influencer / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Mi-Th Influencer, emisiunea prezentată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, revine cu o nouă ediţie duminică, de la ora 11.00. 

Duminică, 26 mai, emisiunea Mi-Th Influencer, moderată de Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, vă așteaptă cu o ediție specială. 

Tema de discuție este Proiectul „Moștenirea”, inițiat de actorul Mihai Mălaimare. Proiectul Moștenirea are ca scop oferirea unor informații complexe noilor generații despre un tip de discurs teatral care nu se găsește în programa universitară, dar care asigură cele mai multe oportunități pe piața muncii. 

Emisiunea poate fi urmărită duminică, 26 mai, de la ora 11.00 pe DC NEWS, DC NEWS TV, Spectacola, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale acestor site-uri.

Mi-Th Influencer, cu Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de informații obiective cu următoarele subiecte:

- Îngrijire personală

- Frumusețe

- Machiaj

- Sănătate

- Analiză/studiu de caz

- Dezvoltare personală

- Ritualuri de îngrijire

- Curiozități

- Reportaje

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania  

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201  

Rămâneţi alături de noi!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel