Data publicării:

Mirela Vaida și-a anunțat plecarea de la Antena 1

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mirela Vaida a anunțat că va părăsi, peste trei săptămâni, emisiunea Acces Direct, pe care o realiza  la Antena 1. Vedeta  a spus că va lipsi de la Acces Direct și a vrut să-i anunțe chiar ea  fanii.

Vestea bună e că nu e vorba de o plecare definitivă ci de un concediu pe care prezentatoarea îl avea programat cu soțul și cei trei copii. Cel mai probabil, emisiunea va continua cu o altă vedetă a trustului la cârmă, cum s-a mai întâmplat și în alte rânduri.

Mirela Vaida iubește vacanțele și alege cele mai frumoase destinații pentru concediile sale. În primăvară a mers alături de soț în Egipt, unde a avut parte de clipe de relaxare. 

Mirela Vaida a intrat în televiziune în urmă cu 16 ani, pe când era studentă la Drept. Ea a pornit de jos, i-a fost greu să ajungă la acest nivel. A fost redactor, reporter, iar acum este cea mai cunoscută prezentatoare TV. Dincolo de toate acestea, Mirela Vaida și-a anunțat plecarea de la Acces Direct, peste trei săptămâni, pentru a petrece un binemeritat concediu cu familia sa, potrivit bzi.ro.

Mirela Vaida a trecut prin experiențe traumatizante în acest an. În luna martie, o femeia a intrat în platoul de la "Acces Direct" și a aruncat cu un bolovan spre ea. Persoana respectivă a țipat către prezentatoarea TV: ”Dă-mi banii!”. Mirela Vaida a țipat speriată fiind de ce se întâmplă. Femeia care a atacat-o a venit în platou dezbrăcată. În luna mai, Mirela Vaida a fost atacată din nou, în timpul unei pauze de publicitate, de aceeași femeie care a mai încercat să o rănească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel