Data publicării:

Mirela Vaida, atacată. Daniela Gyorfi, martoră: Am și văzut-o pe doamna respectivă!

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mirela Vaida
Mirela Vaida
Daniela Gyorfi a vorbit despre scenele la care a luat parte în timpul emisiunii „Acces Direct”, când Mirela Vaida a fost atacată. 

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, în timpul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, unde o femeie dezbrăcată a intrat în platou și a aruncat cu un bolovan.

Invitată în platoul emisiunii „Showbiz Report”, de la Antena Stars, artista a povestit cum a decurs, de fapt, întreaga situație. Urma să intre în platou în clipa în care a auzit strigătele femeii, dar și cuvintele șocante ale Mirelei Vaida, „Mă omoară”.  

„Problema este că Mirela a intrat, s-a închis ușa și eu așteptam să intru. Vorbeam ca fetele în spate și mi-a zis că ”hai că te prezint”, a intrat și eu așteptam. Vă spun sincer. Eu cânt de ceva timp, eu când am auzit că se țipă prima dată, am crezut inițial că este vreun scenariu, pentru că eu nu am văzut pe nimeni dezbrăcat. Am auzit că Mirela țipă, am auzit ”dați-mi banii, dați-mi banii”, Mirela a strigat că o omoară”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

„Așa ceva nu am văzut niciodată, nu am crezut că se întâmplă și după aceea am văzut cărămida aia și m-am gândit, îți dai seama, Mirela are trei copii, sunt mamă și eu de copil și m-am gândit în prima secundă că, Doamne, dacă îi dădea în cap, ferească Dumnezeu! Am și văzut-o pe doamna respectivă”, a mai spus artista.

VEZI ȘI: Mirela Vaida, atacată în direct, ipoteze. Filmul incidentului de la „Acces Direct”. Sorin Ovidiu Bălan: Avea o sacoșă cu trei bolovani

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel