Data publicării:

Mirela Vaida, atacată în direct. Chirieac: Sper să nu intrăm într-o epocă nouă

Autor: Mihai Ciobanu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat imaginile zilei, din momentul în care Mirela Vaida a fost atacată, în direct, de către o femeie dezbrăcată, în platoul emisiunii "Acces direct".

"O persoană în pielea goală nu cred că putea să intre liniştită într-un studio tv sau într-o orice fel de instituţie. Este, în mod evident, vorba despre un om bolnav, într-o criză. Nici nu contează ce, în ce fel... pur şi simplu avem de-a face cu un om bolnav. Nu-mi imaginez că instituţiile media din România ar putea fi ameninţate", a comentat Bogdan Chirieac, vineri seara, la România TV. 

Întrebat dacă crede că ar fi fost vorba despre o regie, pentru audienţă, analistul politic a răspuns: "Nu cred că cineva ar face aşa ceva, fiindcă ar pune un mare semn de întrebare asupra postului de televiziune, un post onorabil. Nimeni nu cred că ar face un astfel de tip de show. Dar de intrat... dacă spuneţi că a intrat pe o uşă nesecurizată, trebuie să precizăm că nu e pază ca pe aeroport, nici la alte televiziuni, nici în alte redacţii. Nu e cazul, după mintea mea, de aşa ceva. Sper să nu intrăm într-o epocă nouă în care să fie nevoie să te caute cu detectorul de metale. Chiar nu mi-aş dori lucrul acesta. Dar în cazul de faţă, în mod evident, era o persoană care nu avea ce să caute acolo. Nu te duci în pielea goală să intri într-o televiziune. 

Este, în opinia mea, un om care are, categoric, nevoie de îngrijiri medicale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel