Mirela Polifronie (ANM), prognoza meteo în primul weekend din februarie 2023. Când vine vremea caldă / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
meteo februarie 2023 / foto DC News
meteo februarie 2023 / foto DC News
Mirela Polifronie, meteorolog ANM, a spus ce ne așteaptă în primul weekend din februarie 2023.

Va fi frig în continuare, a zis Mirela Polifronie. Veștile mai bune vin, cel mai probabil, de la jumătatea lunii februarie 2023.

„În următoarele zile, temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar. În februarie 2023, temperaturile maxime se situează între 1 și 5 grade Celsius. În următoarele zile, temperaturile se vor situa între 0-1 grad - în partea de Est a Transilvaniei - până spre 6 grade în Sudul teritoriului. Va fi o ușoară „încălzire”, dacă putem să-i spunem așa, undeva la 10-11 grade în Sudul Olteniei și al Munteniei. După care, din nou, sâmbătă, vremea se va răci, vom avea temperaturi ușor coborâte față de normalul perioadei.

Sâmbătă, duminică și la începutul săptămânii viitoare, ne așteptăm la temperaturi maxime de până la 3-4 grade Celsius, inclusiv în zona Capitalei. De asemenea, temperaturile minime, noaptea, vor fi, în mare parte, negative. Vom avea nopți cu temperaturi negative de -10, -9 grade, în special în centrul teritoriului, în depresiunile din Estul Transilvaniei. Sunt temperaturi care se situează în jurul normelor acestei perioade”, a zis Mirela Polifronie la DC News și DC News TV.

„Vestea bună este că de la jumătatea lunii februarie, temperaturile vor fi în creștere, mai ridicate decât în mediile multianuale”, a mai zis meteorologul ANM. 

CITEȘTE ȘI: Meteo februarie 2023: Revin ninsorile. Mirela Polifronie (ANM), anunțuri despre vreme / video - https://www.dcnews.ro/meteo-februarie-2023-revin-ninsorile-mirela-polifronie-anm-anunturi-despre-vreme-video_903896.html

Vedeți mai multe aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel