Mirela Matichescu, managerul OMD Mamaia Nord: Frații Tate nu doar fac prostii, ci și spun prostii. Costineștiul ar fi fost mai frumos fără Beach Please
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Managerul Organizației de Management a Destinației Mamaia Nord, Mirela Matichescu, critică în termeni duri, atât declarațiile făcute de Tristan Tate despre Marea Neagră și cei care vin aici pentru turism, precum și prezența lui Andrew Tate la un festival la care s-au aflat zeci de mii de minori în audiență. 

“Domnul Tristan Tate ar trebui să fie recunoscător că poate să se bucure de lumina soarelui, nu să emită opinii despre Marea Neagră și turismul practicat aici. Pe lângă faptul că declarațiile sale sunt insultătoare pentru turiștii români care fac eforturi de a economisi un an și așteaptă cu bucurie o vacanță pe litoral și pentru operatorii economici români, ele sunt revoltătoare pentru că vin de la o persoană care nu are calitatea morală să se pronunțe asupra acestor aspecte. Să dea lecții de viață frații Tate, este pur și simplu inacceptabil. Dl Tate, care e acuzat de evaziune fiscală, scuipă în obrazul unor agenți economici care se luptă să-și plătească la zi taxele și salariile. Deci, cu tot `respectul` pentru domnul Tristan Tate: Nu-ți trebuie multă școală să-ți dai seama că frații Tate nu doar fac, ci și spun prostii!”, a declarat Mirela Matichescu. 

Managerul OMD Mamaia Nord a criticat și prezența lui Andrew Tate la festivalul Beach Please, desfășurat la Costinești: “Cum o nenorocire nu vine niciodată singură, celălalt frate Tate, Andrew, s-a dus la un festival unde erau zeci de mii de minori, ca să-și facă PR. Aici nu este vina acestui domn Tate, ci este vina organizatorilor, care au permis ca o platformă la care participau atâția minori să devină, literalmente, o scenă pentru consumul de droguri și o scenă pentru ca un personaj toxic pentru societate, precum un om acuzat de lipsire de libertate și trafic de persoane să se promoveze. Nu trebuie să faci bani cu orice preț pe litoral și, cu siguranță, nu trebuie să faci bani construind un cadru care afectează dezvoltarea normală a tinerilor. Așa cum s-au lăudat cu măsuri extraordinare de securitate și de protecție medicală, organizatorii trebuiau să aibă grijă ca pe scena lor să nu se consume droguri și nici să se urce alde Tate. Turiștii vin la mare pentru vacanță, pentru o evadare din stresul cotidian de peste an, pentru relaxare, pentru bună voie, nu pentru droguri și pentru a fi expuși la personaje care le pot distruge viața”.

“Beach Please nu a fost nici despre un festival pentru tineri, nici despre muzică urbană. A fost despre lăcomie și despre lipsa de scrupule. Costineștiul trebuia să rămână stațiunea tineretului, nu stațiunea coruperii tineretului, și ar fi fost mai frumos fără Beach Please, a mai declarat Managerul Organizației de Management a Destinației Mamaia Nord, Mirela Matichescu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel