Urmărește emisiunea live
Mirela de la Insula Iubirii, reacție, după ce a fost criticată de fani: Am decis să clarific niște lucruri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mirela a fost aspru criticată de fani, după ce, la ultimul Bonfire, a tăcut în fața iubitului său Ionuț Gojman, fiind prea slabă să-i mai spună tot ceea ce avea de gând.

"După o noapte în care am citit și m-am lăsat afectată de cuvintele unora dintre voi, am decis să clarific niște lucruri cu voi. Eu, când am spus că atunci când iubesc un om îl iubesc cu toată ființa mea, așa este. Nu, nu am vrut să îi întorc cuvintele lui Ionuț la Bonfire, pentru că așa sunt eu, nu îmi place să mă cert, mai ales când o țară întreagă va vedea imaginile. Și nu, nu am putut șterge relația mea cu Ionuț în câteva minute, pentru că la mijloc au fost sentimente puternice, cel puțin din partea mea.

Am zis ca voi fi mai puternică, că voi fi o altă Mirela, dar nu s-a întamplat peste noapte. A fost un proces natural, în care sentimentele mele au avut nevoie de timp să se adapteze noului curs. Da, puteam să mă folosesc de Mircea să trec peste mai ușor, dar nu așa sunt eu. Nu sunt falsă și niciodată nu voi fi. Ce ați văzut aseară ați văzut-o pe Mirela la începutul schimbării ei, ați văzut o Mirela care încă era confuză de lucrurile ce i s-au întâmplat. Încercați să treceți fiecare acțiune a mea prin filtrul vostru propriu, voi cât de repede ați fi trecut peste o relație în care ați iubit din tot sufletul, chiar dacă ați fost răniți?", a scris Mirela pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel