Mirela Boureanu Vaida, despre schimbările din viața sa de când a devenit mămică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
După ce a devenit mămică, viața Mirelei Boureanu Vaida s-a schimbat foarte mult. Fetița sa, Carla Maria, îi umple sufletul de bucurie atât ei, cât și soțului său.

"Am devenit mamică şi mi s-a schimbat viaţa. Total. E plină. Iar zilele mi se par prea scurte acum. Ştiam că e şi greu, şi frumos. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu ştiu ce e greul încă. În afară de panica primelor zile şi de trecerea bruscă de la statutul de soţie la cel de mamă şi soţie, alte greutăţi n-am întâmpinat. Mă înţeleg foarte bine cu Carla, e un copil liniştit care ne însoţeşte mereu, oriunde şi oricând. Nu plecăm nicăieri fără ea şi cred că s-a obişnuit cu viaţa noastră aglomerată, cu activităţile, cu orarul nostru. Îi merge de minune, creşte în greutate şi e mereu veselă", a spus îndrăgita actriță.

Vedeta de la "Mireasă pentru fiul meu" a spus că în creșterea micuței, singurul care o ajută este soțul său: "Singurul ajutor este soţul meu şi cred că aşa va rămâne. Ne descurcăm foarte bine doar noi trei şi parcă oricine ar veni din afară ar profana relaţia aceasta intimă, cu limbajul nostru, gesturile şi semnele pe care doar noi trei le cunoaştem".

"Fetiţa mă motivează să merg înainte exact în acelaşi ritm. Nu mi-a fost piedică nicio secundă. S-a "adaptat" vieţii şi ritmului meu şi cred că aşa este normal să fie. Televiziunea, teatrul şi muzica se îmbină perfect şi nu simt efortul pentru că sunt planuri profesionale separate, pentru că fac doar ceea ce-mi place", a mai zis Mirela Boureanu Vaida pentru Ziarul Ring.

VEZI ȘI: Andreea Mantea pleacă de la 'Mireasă pentru fiul meu'. Revine Mirela Boureanu Vaida

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel