Mirela Baniaș și ispita Nicoleta, de la "Insula Iubirii", scandal: Hai, să deschidem această discuție!
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mirela Baniaș - Florin Tecar
Mirela Baniaș - Florin Tecar
Mirela Baniaș, fostă concurentă la Insula Iubirii, și ispita Nicoleta duc una devărat război pe rețele sociale.

După ce ispita Nicoleta Dragne a făcut câteva story-uri în care a discutat controversatul subiect al resortului pe care l-ar fi primit de la soţ, Mirela Banias a răspuns. 

"Diva lucrează acolo, din ce am înţeles de la voi este ceva ospătăriţă. Dacă serveşte la mese sau dacă este manager... bine, manager care nu ştie să vorbească limba română... Mi se pare aiurea să spui că deţii un resort care nu este altul sau care nu a fost al tău vreodată că nu ai muncit tu vreodată pentru el, a fost al partenerului", a spus Nicoleta Dragne pe Instagram.

Mirela Baniaș, replică

"Dacă vreți să deschideți această discuție, haideți să o deschidem, pentru cei care ați văzut story-urile domniței, da. Sunt ospătăriță. Sunt ospătăriță atunci când angajații mei au nevoie de ajutor, sunt recepționer când angajații mei întâmpină o problemă și sunt șefă atunci când toate oalele se sparg. Dar, un dar important, toate aceste roluri le am la propriul meu resort, al meu și al soțului meu. Ce a fost cu M.I? Eu și soțul meu am decis într-un moment să ne retragem puțin din viața tumultoasă a afacerilor și da, am dorit să vindem Salt Resort Cojocna. Distinsa dna M.I., împreună cu soțul ei, au dorit să îl cumpere. Contract, clauze, totul făcut, însă după 3 luni am decis să anulăm contractul și să devin eu cea care se va ocupa de Resort, bineînțeles am tot sprijinul soțului și mai ales al copiilor care sunt foarte implicați și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot . Noi ducem acum o viață liniștită. Nu am timp de ,,bârfe pe la urechile mele. Alte nelămuriri?", a scris Mirela Banias pe reţelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel