Mirel Palada: Marcel Ciolacu va fi președintele României. Nu mai este cel de acum cinci ani. Pariez pe el la alegerile din 2024 / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Pariul lui Mirel Palada: Marcel Ciolacu va fi președintele României.

Sociologul Mirel Palada a spus că Marcel Ciolacu va fi președintele României. Aceasta este previziunea lui pe care a făcut-o joi, 5 ianuarie 2023.

„Eu pariez pe Marcel Ciolacu, președintele României. Foarte multă lume îl subestimează pe Marcel Ciolacu. Nu mai este Marcel Ciolacu de acum cinci ani. Între timp, a crescut, e o altă discuție”, a zis sociologul Mirel Palada la DC News și DC News TV, în emisiunea „De ce se întâmplă”.

Răspunsul integral este la minutul 48:

VEZI ȘI: Bulai a vorbit despre „schimbarea la față” a lui Marcel Ciolacu

Sociologul Alfred Bulai a vorbit despre „schimbarea la față” a lui Marcel Ciolacu.

Alfred Bulai se referă la faptul că Marcel Ciolacu, actual lider al Partidului Social Democrat, președintele Camerei Deputaților, s-a schimbat față de Marcel Ciolacu pe care îl știam pe vremuri.

În opinia sociologului, se poate observa o schimbare în bine. Alfred Bulai spune că, de exemplu, social-democratul conduce PSD „mai bine și mai inteligent” decât au făcut-o alți lideri mult mai puternici decât el. 

„Marcel Ciolacu a ieșit mai bine decât alții din cazul Schengen. Dar are și un avantaj real deocamdată: că acum el nu este la butoane. Vom vedea ce se va întâmpla dacă se face rocada la Palatul Victoria. Dacă se mai face. Dar bănuiesc că se mai face”, a zis Alfred Bulai.

Marcel Ciolacu joacă mai bine decât alți politicieni, a subliniat sociologul care a mai zis: „Marcel Ciolacu a crescut foarte mult față de Marcel Ciolacu dinainte, acel Marcel Ciolacu care venise cu naivități”.

De asemenea, Alfred Bulai a spus că Marcel Ciolacu conduce PSD mai bine decât au făcut-o alți președinți.

„Conduce mai bine și mai inteligent PSD decât au făcut-o alți președinți ai partidului, care erau mult mai puternici, tocmai pentru că nu este atât de puternic. A trebuit să negocieze, să țină un echilibru”, a mai zis sociologul la DC News și DC News TV, în podcastul „Nod în papură”. Vezi continuarea aici - https://www.dcnews.ro/bulai-a-vorbit-despre-schimbarea-la-fata-a-lui-marcel-ciolacu-marea-provocare-daca-va-ajunge-premier-video_899021.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel