Data actualizării:
Data publicării:

Mircea Radu, despre victoria României: Un succes cu 3-0 alimentează pofta de sânge a neamului lui Dracula

Autor: Andreea Deaconescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Mircea Radu, Facebook
Sursa: Mircea Radu, Facebook
Mircea Radu a scris, într-o postare pe rețelele sociale, că nu a mai văzut echipa României jucând așa de bine de la Campionatul Mondial din 1994.

Mircea Radu a declarat că, văzând felul în care fotbaliștii cântau imnul cu atâta pasiune, a știut că vom învinge Ucraina.

"Din felul în care băieții mușcau aerul în timp ce cântau imnul, am știut că îi vom bate pe ucraineni. Dar nu am mai văzut echipa României jucând așa, de-atunci, din ´94! Și nici o asemenea susținere din tribune!", a scris acesta pe Facebook.

Acesta a descris în continuare atmosfera de pe stadion.

"Acolo, pe stadion, între zecile de mii de steaguri tricolore, în unduirea galbenă și strălucitoare a tribunelor, în trecerea neașteptată, comică și (culmea!) melodioasă de la «Deșteaptă-te, române!» la «Pe ei, pe ei, pe mama lor!», am fost noi toți! Galeria a fost România!", a exclamat Mircea Radu.

El a adăugat că un succes cu 3-0 deschide chakre divine și hrănește pofta de sânge a neamului lui Dracula, încheind cu un entuziast "Hai România!" pentru a celebra triumful țării noastre.

"Un succes cu 3-0 deschide chakre divine și alimentează pofta de sânge a neamului lui Dracula. Țara mea a triumfat azi! Hai România!", a conchis prezentatorul.

***

Mircea Radu (n. 15 noiembrie 1968, București) este jurnalist de televiziune. A absolvit Facultatea de Inginerie a Instalațiilor din București, dar, din dragoste pentru radio și televiziune, a ales să lucreze, încă din anii 1990, ca reporter și ca prezentator, perfecționându-se și în străinătate, la Missouri School of Journalism (SUA, 1996) și la BBC School of Journalism (1998).

Publicul îl cunoaște ca prezentator al jurnalelor de știri ale postului național de televiziune și ca gazdă a uneia dintre cele mai iubite și mai longevive emisiuni de televiziune. A jucat într-un film, în 2004, și a fost membru al colectivului redacțional al unei reviste satirice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel