Mircea Pașcu îi critică pe Iohannis și Lazăr: Convinși până în măduva oaselor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicolae Ionescu
WhatsApp
Klaus Iohannis_Augustin Lazăr
Klaus Iohannis_Augustin Lazăr
Ioan Mircea Pașcu a făcut o comparație cu privire la abordarea demcoratică din Israel și cea din România.

"Ca sa încercam sa înțelegem unde ne aflam cu "dezvoltarea democratica", la 29 de ani după Decembrie 1989:

In Israel tocmai s-au anunțat alegeri anticipate pentru 9 Aprilie 2019, pe fondul unei așteptate decizii a procurorului general de a-l acuza sau nu pe premierul Nethanyahu, in trei investigații aflate in curs.

Iată ce spune un analist politic israelian de la Hebrew University - Reuven Hazan - referitor la aceste alegeri:

"O victorie electorala i-ar oferi dlui Nethanyahu muniție pentru a lupta împotriva oricărei potentiale acuzări. El vrea sa câștige ... pentru a se întoarce in fata procurorului general sa-i spuna, înainte de a ma acuza, fii atent. Poporul israelian m-a reales ... Nu poți inversa rezultatele unor alegeri democratice."

Ce naivitate, desigur, intr-o țara cu o dezvoltare democratica "inferioară", Israelul, rezultatul votului trebuie respectat, numai ca la noi, unde dezvoltarea democratica este mult "superioară", o acuzație de acest tip este considerată, din contra, ca mijlocul ideal tocmai pentru a inversa rezultatul unui vot câștigat democratic, in favoarea celor care l-au pierdut!

Și dacă mai și contezi pe un președinte și un procuror general, convinși pana in măduva oaselor ca așa e "democratic", putem sa observam in toată splendoarea ei superioritatea "dezvoltării noastre democratice"!?

Ce păcat ca Israelul nu are și el un MCV, sa i se bage odată mințile in cap ...!?", a scris Ioan Mircea Pașcu pe pagina de Facebook.

Citește și: Elena Udrea, după eliberare: Nu vin în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel