Mircea Negulescu, exclus din magistratură. Ponta, reacție fulminantă: Rămân două probleme de clarificat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Procurorul Mircea Negulescu a fost exclus din magistratură de CSM. 

Fostul premier Victor Ponta a reacționat după decizia CSM. Mircea Negulescu a instrumentat dosarul lui Ponta în care ancheta venirea lui Tony Blair în România.

„Sigur ca sunt subiectiv legat de “Portocala” - dar am acest drept / cumnatul meu a fost arestat preventiv si niciodata trimis in judecata, mama si sora mea perchezitionate si tarate la DNA Ploiesti, eu inculpat si pus sub control judiciar pentru ca am participat la o actiune oficiala a lui Tony Blair in Romania , etc! ( ca tot mananca bors la televizor bufonii lui Daddy cum faceam eu dosare) / recunosc ca fata de ce alte abuzuri si acte incredibile a comis fata de altii se putea si mai rau.

Raman insa doua probleme de clarificat :

1. Pentru toate aceste abuzuri si dosare politice evidente instrumentate de Portocala, Eva, Papici, Uncheselu & Co cine raspunde? Cine i-a coordonat, indrumat si aparat? O sa ne spuna dl Toader Tudorel vreodata?

2. Ce masuri legale cu adevarat serioase ( nu bla bla in studiorile de televiziune) se iau pentru ca in viitor sa nu se repete aceste abuzuri / eu sunt jurist , am citit proiectele adoptate recent de Parlament si va garantez ca in acest domeniu nu se schimba ABSOLUT NIMIC. Poate pe viitor”, a transmis Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel