Mircea Lucescu luptă în campionatul din Ucraina. Dinamo Kiev câștigă meciuri pe bandă
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Mircea Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev, dă semne că vrea să câștige campionatul din Ucraina.

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu (78 de ani), a câștigat acasă, cu scorul de 4-2, împotriva formației Oleksandriya, în etapa a noua a campionatului din Ucraina.

Chiar dacă nu a reușit să o califice pe Dinamo Kiev în grupele unei competiții europene și a fost eliminat și din Cupa Ucrainei, echipa lui Mircea Lucescu merge foarte bine în campionat.

Dinamo Kiev face spectacol și mai câștigă un meci în drumul spre titlu

În meciul cu Oleksandriya, Dinamo Kiev a deschis scorul în minutul 15 prin golul marcat de Volodymyr Brazhko, ca mai apoi formația oaspete să restabilească egalitatea în minutul 43, cu golul lui Geovani. Chiar și așa, Dinamo Kiev a intrat cu avantaj la pauză, după ce Vladyslav Vanat a punctat în minutul 44.

Oleksandriya a egalat, din nou, imediat după pauză prin golul lui Danil Skorko. Ulterior, echipa lui Mircea Lucescu a ieșit la rampă în finalul meciului și a reușit să se impună prin reușitele lui Volodymyr Brazhko și Vitaliy Buyulaskyy din minutele 83, respectiv 90+3.

Astfel, formația antrenată de Mircea Lucescu a urcat până pe locul cinci, cu 15 puncte adunate după primele șase etape. Șahtior Donețk se află prima poziție cu 18 puncte, însă are trei meciuri mai mult disputate.

Dinamo Kiev face spectacol în campionatul Ucrainei, întrucât are 20 de goluri marcate în primele șase etape, o medie de mai mult de trei goluri pe meci, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel