Mircea Lucescu dezvăluie cum a făcut accident cu un colonel al lui Ceaușescu: Era băut tare... și mi-au dat apartament pentru părinți în Colentina. Nu eram oricine
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Află ce declarații a făcut Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu spune că, la vârsta de 18 ani, medicii i-au spus că nu va mai putea juca fotbal vreodată, din cauza unei afecţiuni la spate. 

”Vine un moment când tragi o linie. Cu momentele bune și mai puțin bune. Sigur că rămân în memorie cele extraordinare, care ți-au creat o stare cu totul deosebită. Dar, dincolo de asta, când se trage linie, rămân cifrele.

Performanțe în sport

Știind cât de greu se obțin performanțele, eu admir foarte mult performerii noștri. Îmi aduc aminte când eram copil, în clasă, pe sub bancă, cu ”Sportul Popular”. De câte ori nu am fost atenționat de profesori pentru că, dimineața, primul lucru pe care îl făceam era să cumpăr ”Sportul Popular” să văd ce fac sportivii noștri în competițiile internaționale.

Plecam de la școală. Stăteam în Apărătorii Patriei (n.r. actualmente cartier din sectorul 4), un cartier mărginaș al Bucureștiului, un cartier sărac, și plecam de acolo și mă duceam și vedeam campionatele internaționale de atletism ale României pe Republicii (n.r. fost stadion în vremea comunismului) fără bani. Mă rugam de toată lumea. Mă mai strecuram”, a declarat Mircea Lucescu.

Citește în continuare pe DC Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel