Mircea Gologan, subprefectul de Vaslui, dansa în Brazilia, îmbrăcat în Joker, în timp ce județul era blocat sub nămeți - VIDEO
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto Vremea Nouă, captură video
foto Vremea Nouă, captură video
Mircea Gologan, subprefectul județului Vaslui, era în vacanță când județul se lupta cu zăpada. Dansa în Brazilia, îmbrăcat în Joker. 

Subprefectul de Vaslui avea o vacanță programată în Brazilia fix în zilele în care viscolul a lovit județul și l-a paralizat. El a fost ”descoperit” îmbrăcat ciudat, în Joker, la un eveniment organizat de agenția de turism la o școală de samba. 

Compania de turism aleasă de Mircea Gologan a publicat filmarea, care ulterior a fost ștearsă, dar nu înainte de a fi preluată pe presa locală, care a dat-o publicității. 

Între timp, în România, în Vaslui, șoferii făceau manevre de samba pe șoselele înzăpezite. 

”În acele excursii era inclus și o vizită la o școală de samba. Eram acolo, în cadrul școlii, toată lumea era costumată pentru că ne prezentau istoria costumelor acelei școli samba. Până la urmă, eu nu consider că am greșit cu ceva.  Eu zic că-mi fac treaba cât pot de corect, n-are nicio problemă funcția și demnitatea cu mersul în concediu, și era într-o chestie organizată, nu m-am dus pe stradă” a explicat subprefectul situația în care a fost filmat, conform Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel