Mircea Geoană și regretele sale legate de familie, dezvăluite în campanie. Bogdan Chirieac: A fost cu adevărat un ministru de Externe, o meserie de dormit în avioane
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre Mircea Geoană și regretele pe care acesta le are din perioada în care era ”cu adevărat” un ministru de Externe.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat declarațiile lui Mircea Geană, secretarul general adjunct al NATO, care și-a mărturisit regretele pe care le are în privința familiei, în contextul viitoarei campanii electorale în cursa pentru Palatul Cotroceni. 

”Adevărul este că toți cei care avem o profesie la care ținem, din nefericire, adesea profesia vine pe primul loc înaintea familiei. Acesta este un adevăr. Acum, că dânsul amintește de lucrul acesta în campanie, sigur că da, ține de campania electorală pe care o face Mircea Geoană, dar asta nu înseamnă că nu este un lucru adevărat și că, într-adevăr, meseria de ministru de Externe, mai ales că Mircea Geoană a fost cu adevărat un ministru de Externe, era o meserie de dormit prin avioane, ăsta este adevărul...

Și rezultatele s-au văzut. Guvernul Năstase a reușit, în 2002 am fost invitați la Praga, în 2004 am fost admiși la Washington și a încheiat negocierile de aderare cu Uniunea Europeană, în decembrie 2004, ca apoi, până la 1 ianuarie 2007, s-a ratificat tratatul trilateral România - Bulgaria - UE. Aici, Traian Băsescu (n.r. președinte la acel moment) nu a a mai avut niciun rol, totul s-a executat atunci, în perioada 2000-2004”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la Realitatea Plus.

Chirieac: ”Nu ești plătit cu doi lei”

În ceea ce privește petrecerea fastuoasă pe care Mircea Geoană i-a organizat-o soției sale, Mihaela, într-o zonă din nordul Capitalei, cunoscută pentru petrecerile de lux, Bogdan Chirieac a precizat că ”este o zi de naștere și este făcută la București”, subliniind că ”de obicei lumea o sărbătorește în alte părți, în Orientul Mijlociu, la Monaco. Fiecare după cum crede de cuviință. Acum, sursa fondurilor este evidentă. Ca secretar general adjunct al NATO, nu ești plătit cu doi lei”, a mai spus Bogdan Chirieac.

Citește și: Geoană, regrete. Cu ce a greșit în fața copiilor săi: "Dacă aș fi avut mai multă minte când eram tânăr..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel