Mircea Geoană dezvăluie pe cine susține Traian Băsescu la șefia PDL
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
geoana
geoana

Senatorul PSD Mircea Geoană a lansat, joi, într-o emisiune la Digi 24, o nouă ipoteză despre preferatul președintelui Traian Băsescu pentru șefia PDL. Când președintele a fost întrebat pe cine vrea în fruntea partidului democrat-liberal, pe Vasile Blaga sau pe Elena Udrea, a răspuns Emil Boc. Motivarea răspunsului a fost "ca să scap de întrebare". Acum, Mircea Geoană spune că este evident că președintele o susține pe Elena Udrea.

"Traian Băsescu a făcut campanie pentru Elena Udrea astăzi. Să fim serioși, domnul Băsescu a jucat cu manta, nu îl susține pe Emil Boc. A făcut campanie pentru Elena Udrea astăzi", a spus Mircea Geoană. Președintele Traian Băsescu a spus, joi, "Când şi el (n.r.Boc), şi eu – că nu numai el – şi mai e cineva, Elena Udrea, eram bătuţi cu pietre la Bucureşti, el a venit la Cluj, la el acasă, şi a câştigat mandatul de primar. A fost un lucru extraordinar, nu numai pentru el, ci şi pentru mine”.

Actualul preşedinte al PDL, Vasile Blaga, şi-a anunţat, luni, candidatura pentru reconfirmarea la şefia partidului, iar deputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida la preşedinţia partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel