Mircea Dogaru-Adrian Rădulescu, scandal uriaș la România TV. "Puneți mâna și munciți"
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, Mircea Dogaru, s-a certat, în direct, la România TV, cu vicepreședintele PMP, Adrian Rădulescu. 

"Vă deranjează că Traian Băsescu a cumpărat pământ legal în Nana și nu a furat cum ați furat toți politicienii și sindicatele și toți?"

După ce denumirea de "Mișcarea Populară" a fost respinsă la cererea procurorilor, Mircea Dogaru i-a sugerat vicepreședintelui PMP, Adrian Rădulescu, să aplice modelul PP-DD, adică să mai adauge un nume la "Mișcarea Populară". "Poate să-și pună și ei Mișcarea Populară Nana sau Mișcarea Populară Elena sau ceva de genul ăsta", a spus Mircea Dogaru la România TV. Afirmația l-a revoltat pe Adrian Rădulescu, care a răspuns: "Ideea este că dacă nu vă pricepeți, măcar abțineți-vă. Ce legătură are ideea asta cu Nana? Ce vă deranjează? Vă deranjează că Traian Băsescu a cumpărat pământ legal în Nana și nu a furat cum ați furat toți politicienii și sindicatele și toți?". 

"Ne deranjează că ați distrus țara asta și sunteți încă liber"

"Puteți să adăugați un cuvânt și veți fi înregistrați", a precizat Mircea Dogaru. "Vă rog să mă lăsați", a spus supărat Adrian Rădulescu. "Ne deranjează că ați distrus țara asta și sunteți încă liber, asta ne deranjează. Nu numai că ați distrus țara, dar vreți să reveniți în politică, asta ne deranjează. Ei, bine nu o să reveniți", a replicat Mircea Dogaru. 

"La cei care muncesc cum? Furând cu patru mâini, cu șase?"

Adrian Rădulescu l-a trimis la muncă: "Puneți mâna și munciți!", i-a spus urlând. "Cumpărați, dom'ne, nu mai cerșiți și întindeți mâna la cei care muncesc", a continuat Adrian Rădulescu. Mircea Dogaru l-a întrebat: "La cei care muncesc cum? Furând cu patru mâini, cu șase?". 

"Dumneavoastră unde ați muncit, domnu'?", a întrebat, la rândul lui, Adrian Rădulescu. Mircea Dogaru i-a spus: "Peste tot și mai mult decât dumneavoastră, stați liniștit". "Dumneavoastră munciți, ați stat cu mâna întinsă", i-a replicat Adrian Rădulescu. Mircea Dogaru a întrebat la cine stătea cu mâna întinsă, iar Adrian Rădulescu i-a răspuns că "la popor". 

"Da aveam un pistol în mână când apăram poporul și o s-o facem în continuare. În agricultura dumneavoastră pe noi ne-ați folosit. Studenții, militarii și elevii lucrau pământul ăsta", a replicat Mircea Dogaru. "Mă deranjează când spune niște lucruri care nu sunt reale, fiecare răspunde pentru ce a făcut", și-a explicat Adrian Rădulescu revolta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel