Mircea Dinescu: Cei care conduc Sănătatea sunt nişte papagali
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
Mircea Dinescu a criticat prestaţia ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, dar și a lui Raed Arafat, după scandalul de la spitalul din Ploieşti.

"Mă uit la ei, păreau nişte oameni normali, atinşi de o anumită emoţie, unii că veneau la putere, alţii că-şi pierdeau o parte din putere. Ce aflăm după un an, că trebuiesc jocurile de noroc scutite de impozite. Viaţa oamenilor în spitalele din România e jucată la jocurile de noroc. Revelaţia ministrului Sănătăţii şi domnul Arafat sunt doi papagali.

Spitalul românesc e o anticameră pentru lumea cealaltă. E o atmosferă atât de sinistră în orice spital din România, acolo unde rudele bolnavilor nu-şi cunosc drepturile. Maică-mea a murit în Germania, era internată într-un spital, a murit de leucemie, ştiţi cum arăta spitalul ăla, arăta ca un aeroport, paturile erau toate pe rotile, era o muzică simfonică pe holuri, era o atmosferă în care mulţi veniţi dintr-o lume ca asta, ca-n României, se făceau bine. Toate sunt spitalele groazei în România, nu există nici milă, nici bunătate, cu excepţiile de rigoare. Cei care conduc sănătatea din România sunt nişte mici criminali", a declarat Mircea Dinescu, la Jocuri de putere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel