Urmărește emisiunea live
Mircea Diaconu, după afirmațiile lui Marian Vanghelie: Campania s-a petrecut sub ochii tuturor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Europarlamentarul independent Mircea Diaconu a oferit, joi, pe contul său de socializare, câteva precizări privind campania de strângere de semnături pentru scrutinul electoral din 2014 pentru Parlamentul European, după ce Marian Vanghelie a declarat la ICCJ că a strâns semnături pentru el în acea campanie. 

"Sprijinul oamenilor din toată țara, care s-au implicat în campania de strângere a semnăturilor, a venit natural spre mine.
Această campanie s-a petrecut sub ochii tuturor, în direct! A fost o cursă contracronometru și probabil cea mai transparentă campanie de strângere de semnături! A trebuit să adunăm în doar 5 zile un număr de cel puțin 100 000 de semnături. Oamenii urmăreau cu sufletul la gură evoluția lucrurilor iar implicarea lor m-a lăsat fară cuvinte. S-au organizat din proprie inițiativă, și-au printat formulare, au mers la rude, prieteni, vecini, s-au format cozi la punctele de strângere de semnături, unde au venit ca voluntari. Am primit prin poștă sute de plicuri cu formulare completate, de la necunoscuți, de la tot felul de oameni care au înțeles lupta mea și au venit alături de mine. Veneau de peste tot și fără întrerupere!
Deși am făcut acel periplu prin țară pentru a mă întâlni cu ei, sunt convins ca au rămas foarte mulți cărora nu am apucat să le mulțumesc, dar o voi face în curând pentru că mi-am propus să refac acel tur al României în fiecare an din mandatul meu", este mesajul postat de europarlamentarul Mircea Diaconu în urmă cu peste două ore pe contul său de Facebook.

Reacția europarlamentarului survine după ce Marian Vanghelie a declarat, joi, la ICCJ, unde s-a analizat contestația sa la măsura arestului preventiv că, de fapt, nu a strâns semnături pentru Elena Băsescu, ci pentru Mircea Diaconu.

Vanghelie: semnăturile, pentru Diaconu. Ce spune europarlamentarul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel