Mircea Badea: ”Wilmark a fost dat afară pentru că...”
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Mircea Badea profită de orice ocazie care îi iese în cale pentru a-l mai înțepa o dată pe colegul său de trust, Mihai Bendec. De această dată, prezentatorul emisiunii ”În gura presei” s-a folosit chiar de cazul Wilmark – mai precis de plecarea acestuia de la ”Dansez pentru tine”.

Punând față în față situația ”micuțului Will”, care neagă declarațiile celor de la Pro TV, spunând că a fost dat afară pentru că a participat ca invitat la emisiunea ”Roata Norocului”, de la Kanal D, cu cea a lui Bendeac, Badea se întreabă de ce în acest caz nu se mai plânge nimeni că i-a fost îngrădită libertatea de exprimare.

”Willmark a fost dat afară de la Pro TV cu câteva ore înainte de începerea unei noi ediții "Dansez pentru tine" și asta pentru că a participat ca invitat la o emisiune la Kanal D. Nu se dă nimeni cu fundul de pământ că i s-a limitat libertatea de expresie?!?! Propun să-i ia locul Nelson Bendela! Mi-e scârbă de scârbe! Mămicuțelor, plâns!”, a scris Mircea Badea pe o rețea de socializare atacându-l din nou pe actorul de la iComedy.

Sâmbătă, Wilmark spunea că a participat ca simplu invitat la emisiunea lui Liviu Vârciu de la Kanal D și că nu a semnat niciun contract cu trustul respectiv. Acesta mărturisește că  nu se aștepa ca totul să ia o astfel de întorsătură nefavorabilă pentru el.

VEZI ȘI:

Primele declarații ale lui Wilmark, după decizia Pro TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel