Mircea Badea - Victor Ciutacu, APEL UMANITAR pentru Sebastian
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Jurnaliștii Mircea Badea, de la Antena 3, și Victor Ciutacu, de la România TV, fac un apel către oamenii care-i urmăresc în spațiul virtual, cărora le solicită ajutorul pentru Sebastian. 

”Sebastian are nevoie de 150 000 de euro pentru operatiile care i-ar putea salva viața. Cel mai mic ajutor îi poate oferi şansa la viață. Faceţi cunoştintă cu Sebastian. La doar 11 ani, cel mai mare vis al său este să devină fotbalist, însă destinul pare că vrea să îi strice planurile. De curând a început lupta cu un monstru cumplit de care adultii sunt de-a dreptul înspăimântaţi – CANCERUL. La un control de rutină, medicii au descoperit că suferă de o formă rară a bolii care afectează o persoană la un milion. Evoluţia sa este lentă şi în cele mai multe cazuri fatală. Sebastian este hotărât să iasă învingător, dar are nevoie de ajutor. Oferă-i lui Sebastian o şansă la viaţă! TU poţi face minuni!!!! DONEAZĂ PENTRU VIAŢĂ!” este mesajul postat de cei doi jurnaliști. 

Totodată, Victor Ciutacu a mai notat: ”Facem si noi o fapta buna? N-am mai prestat de-o vreme pe zona sociala, dar cred ca a venit momentul. Haideti, nu doare, ne mobilizam un pic?”. 

Conturile în care puteți dona: 

RO40BTRLEURCRT0435839601 - cont euro (Duţă Gheorghe Cosmin)

RO90BTRLRONCRT0435839601 - cont lei (Duţă Gheorghe Cosmin)

SWIFT BTRLRO22 - pentru cei din străinătate

http://paypal.me/CosminDuta

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel