Mircea Badea, un cetățean model! Ce face când nu e în direct la Antena 3
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Captură Video
Captură Video
Mircea Badea este un cetățean model.

Deși multă lume a renunțat la masca de protecție chiar și în interior, Mircea Badea este unul dintre oamenii care respectă regulile impuse în starea de alertă. Realizatorul TV poartă, în continuare, mască FFP.

Chiar și atunci când este în direct, la Radio Zu, Mircea Badea poartă mască de protecție.

3. -imagine fara descriere- (mircea-badea-masca_12888800.jpg)

DATȚI CLICK AICI PENTRU VIDEO CU MIRCEA BADEA: https://www.youtube.com/watch?v=UWVaFfiABHE&t=13s

La finalul lunii mai, realizatorul TV spunea că nu a fost niciodată deranjat de obligativitatea purtării măștii de protecție în toate locurile publice. Mai mult, acesta spunea atunci că încă poartă mască și în aer liber.

”Eu sunt unul care încă poartă mască în aer liber, în ciuda relaxărilor. Nu m-a deranjat niciodată asta (n. r. măsura de restricție) cu masca. Cum termin emisiunea, o pun pe bot și o dau jos când intru în casă”, spunea Mircea Badea la acel moment.

El a mai zis că n-ar dori ca cineva să declare vreodată că s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 ”de la Badea” și să se ajungă la acuzația de săvârșire a infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

”Fiecare are motivele lui. Eu nu vreau să zică nimeni vreodată ”de la Badea...”. N-am zădărnicit, eu nu zădărnicesc!”, a afirmat apoi realizatorul TV, subliniind că ”eu am experiențe multe, din păcate, cu procurori, cu dosare penale...”.

VEZI ȘI: Mircea Badea i-a dat o idee lui Tudor Chirilă ca urmare a dezvăluirii lui Ciuvică

S-a prelungit starea de alertă

Guvernul a aprobat o hotărâre pentru prelungirea stării de alertă, a anunţat, joi, prim-ministrul Florin Cîţu.

"În şedinţa de Guvern de astăzi, am aprobat şi hotărârea de Guvern pentru prelungirea stării de alertă", a declarat premierul, la Palatul Victoria.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, în şedinţa de miercuri, o hotărâre prin care se propun prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12 iulie, precum şi măsurile de prevenire şi control aplicate în contextul epidemiologic actual.

"Principala modificare faţă de măsurile aflate în vigoare vizează creşterea perioadei pentru care sunt aplicabile exceptările de la măsurile de prevenire şi control al răspândirii COVID-19 pentru persoanele care au trecut prin boală de la 90 la 180 de zile ulterioare datei confirmării infectării cu SARS-CoV-2", a informat CNSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel