Mircea Badea traduce bip-ul pentru Fileață: Morții mă-tii!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea a comentat, în emisiunea ”În gura presei”, incidentul din comuna Nana, unde o bătrână a fost trântită la pământ de un bărbat.

După ce a trântit-o pe femeie la pământ, bărbatul și-a îndreptat furia spre cameramanul Antenei 3, căruia i-a spus ”Dă-te și tu mai așa, dă-te-n morții mă-tii”. Pentru a putea fi difuzată filmarea, editorii televiziunii de știri au cenzurat cuvintele vulgare ale bărbatului.

Enervat de atitudinea agresorului, Mircea Badea a ”tradus” în emisiunea ”În gura presei” bip-ul  și a pronunțat înjurătura în mod clar.

VEZI ȘI: Mircea Badea, DEVASTATOR: PDL-istul care a trântit o bătrână "n-o să mai fie viu"


”A venit Fileață ăsta, înțeleg fost boxeur, și a zis, îndreptat spre cameră, Morții mă-tii? Bă Fileață, ba p-a mă-tii! Consideră-te înjurat! Eu în locul tău, ditai grasul, tăvălitor de femei în țărână, m-aș căuta. Își dai seama că am zis de mă-ta? Ia-ți burta, ridicăți-o cu un cric, bag-o în pantaloni și vino. Dacă vrei, vin eu, în capot. Nasol e când îl dau jos. Ți-am răspuns pe măsură (..) Una din satisfacțiile pe care aș vrea să le am în această viață este să dau într-unul de ăsta. Desigur, nu o să fac asta pentru că sunt o persoană civilizată. Dar dacă sunt în legitimă apărare?”, a spus Mircea Badea în emisiune.

Vezi emisiunea pe Antenaplay

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel