Mircea Badea, surpriză totală în direct. Mihai Gâdea a pregătit totul
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mircea Badea îşi sărbătoreşte, pe 24 februarie, ziua de naştere.   

Surpriză totală pentru Mircea Badea, în direct la Antena 3, duminică seara. După o pauză publicitară, moderatorul şi realizatorul emisiunii, Mihai Gâdea, a anunţat că următoarea parte a emisiunii îi este dedicată colegului şi prietenului său, Mircea Badea, cel care îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere.

Pe ecran au fost difuzate o serie de mesaje de felicitare transmise de către prietenii şi colegii săi, precum şi de soţia şi băieţelul său. Printre cei care i-au transmis mesaje lui Mircea Badea se numără: Carmen Avram, Adrian Ursu, Mugur Ciuvică, Victor Ciutacu, Ana Maria Roman, Oana Zamfir, Berta Popescu şi Marius Tucă, cel din urmă povestind cum l-a cunoscut pe Mircea.

În plus, printre cei care i-au transmis mesaje lu Mircea Badea s-a numărat şi un personaj al cărui nume nu a fost dezvăluit în direct, sunetul fiind tăiat în transmisia TV, în momentul în care Mircea Badea a ascultat mesajul de pe telefonul lui Mihai Gâdea, din cauza faptului că acea persoană lucrează la o altă televiziune. 

Vezi şi: Kovesi, plângere împotriva Consiliului Superior al Magistraturii

FCSB - Craiova. Rezultat final

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel