Mircea Badea șterge pe jos cu Papici. Vezi ce spune
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
badea-papici
badea-papici

Mircea Badea a ajuns la concluzia că la DNA este o "purificare doctrinară", după ce a comentat un articol în care procurorul Lucian Papici mărturiseşte că a scos din grila de programe mai multe posturi, printre care şi Antena 3, pe motiv că sunt "pernicioase".

"Este o purificare doctrinară la DNA, pe sistemul. eu n-am citit ceva mai îndoctrinator. Nici ăia de la SS nu erau așa. E ca în Coreea de Nord. În Coreea de Nord nu intră nimic din exterior pentru că e rău. Acest om, chel în cap, care are aceste opinii de activist de Coreea de Nord trimite ulterior în judecată, pe un dosar inventat, și Jurnalul Național și Antena 3.", a comentat Mircea Badea, luni, la emisiunea În gura presei, după ce a citit un interviu cu Papici, publicat în Jurnalul naţional.

În interviul respectiv, procurorul Papici spune că citeşte doar Evenimentul zilei, România liberă şi Dilema veche, ca să nu se "încarce negativ", iar din grila de programe a scos posturile Antena 3, Realitatea şi OTV, adică "pe cele pernicioase" şi "inadecvate structurii lui de personalitate".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel