Mircea Badea se duce peste Clotilde Armand: Eşti nebun? Lasă-ne înăuntru, Clotilde!
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Mircea Badea, vizită la Clotilde Armand
Mircea Badea, vizită la Clotilde Armand
Mircea Badea a reacţionat după ce DC NEWS a publicat imaginile cu drăcoaiele fără sutien de pe holurile Primăriei Sectorului 1, şi a anunţat că se va duce la Clotilde Armand. 

"Eu mă duc la expoziţie, în Banu Manta. 'Numai că vernisajul se va ţine cu uşile închise'. Aoleu, păi ce fel de vernisaj e ăla cu uşile închise? 'Fiind destinat doar cunoscătorilor'. Păi eu sunt cunoscător. Eşti nebun? Lasă-ne înăuntru, Clotilde", a spus Mircea Badea. 

Ulterior, Mircea Badea a citat din DC NEWS de ce sunt "uşile închise". 

'Desigur, comentariile de pe pagina de socializare a lui Clotilde Armand, unde edilul a și anunțat vernisajul, duc și către un alt mobil al amânării accesului publicului. Cetățenii ii reproșează edilului că refuză să țină audiențe, sub pretextul respectării regulilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Deci, mobilul restricționării accesului publicului larg la vernisajul de vineri ar putea fi și acela de a evita posibilele reproșuri ale unora dintre cetățeni'.

VEZI ŞI Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand / foto

"Există câteva fotografii care, susţine acest domn avocat (n.r. Mihai Drăgan), par a fi de pe holul primăriei. Domnul avocat susţine că sunt fotografii cu operele de artă din hol. Eu mi-aş lua să îmi pun pe hol, lângă cuier, din astea. Sigur, noi suntem nişte spirite gregare, care nu suntem nobilaţi cu atâta spirit estetic şi artistic în cele mai inovative ipostaze ale acestuia. 

Eu o susţin. Şi aşa mi-au reproşat unii cetăţeni că fac abuz de această expresie. Da, poate că da. Cică devin enervant. Nu îmi doresc să devin enervant, nu îmi doresc să devin nimic. Dar nu contenesc să îmi afirm surprinderea, pentru că atâta timp am fost o persoană care a criticat, care a atacat în mai multe momente, în felurite feluri, persoane şi situaţii, încât trebuia să vină o reformă profundă la un moment. Am zis să susţin de acum! De ce? Poporul român, cetăţenii români, noi cu toţii merităm", a mai spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel