Data publicării:

Mircea Badea, paradox cu extratereștrii prezentați în Congresul din Mexic

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Captură foto YouTube
Foto: Captură foto YouTube
Mircea Badea a făcut un comentariu tare despre extratereștrii care au fost expuși în Congresul din Mexic.

Mircea Badea a făcut un comentariu tare, joi seara, la Antena 3 CNN, despre presupusele cadavre de extratereștri prezentate în Congresul din Mexic.

„Ăștia sunt de acum 1.000 de ani, sunt pre-pandemici. Ceea ce este foarte amuzant este că până de curând ziceai că 'Domn'le, eu cred că există extratereștri, dar guvernele ne ascund' și erai cu teoria conspirației. Acum vin guvernele și spun 'uite niște extratereștrii', iar oamenii spun că, de fapt, asta e o păcăleală a guvernelor care vor nu știu ce...“, a spus Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI       -       Cercetătorii spun că pretinsele „cadavre extraterestre“ prezentate în Congresul din Mexic sunt falsuri

Ieri, Congresul din Mexic a găzduit un eveniment destul de neobișnuit în capitală, stârnind dezbateri despre existența ființelor extraterestre.

În timpul unei audieri în Congres cu privire la fenomene anormale neidentificate, care a fost transmisă în direct online, două presupuse „cadavre extraterestre” preluate din Cusco, Peru.

Jaime Maussan, vorbind sub jurământ la palatul legislativ San Lazaro, a spus:

„Aceste exemplare nu fac parte din evoluția noastră terestră... Acestea nu sunt ființe care au fost găsite după o epavă OZN. Au fost găsite în minele de diatomee [alge] și au fost ulterior fosilizate”, a precizat Maussan.

CITEȘTE ȘI       -      NASA, anunț important despre viața extraterestră, la o zi după ce două pretinse „cadavre extraterestre” au fost expuse în Congresul din Mexic / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel