Mircea Badea: Nu pot să mă tăvălesc de mila lui Huidu. Nu prea îmi este milă de Huidu!
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea_Badea
Mircea_Badea

Mircea Badea a comentat succint tragicul accident rutier provocat de Şerban Huidu, în urma căruia doi oameni şi-au pierdut viaţa. Şi la emisiunea „În Gura Presei”, Badea a abordat accidentul în care a fost implicat "Cârcotaşul".

Realizatorul emisiunii „În Gura Presei” a fost invitat în emisiunea „Punctul de Întâlnire” pentru a dezvolta alte subiecte, însă a fost nevoit să spună câteva cuvinte despre tragicul eveniment.

În plus, realizatorul tv a povestit un accident în care a fost chiar el implicat. „Pe mine Huidu nu mă interesează absolut deloc. Nu dau doi bani de el. Putem vorbi despre moartea pe şoselele din România, prin care eu am trecut şi eu. A intrat în mine un monstru de oţel”, a povestit realizatorul TV, în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire.

„Mi se pare că ghinion au avut cei care au murit şi norocoşi au fost cei care au scăpat", a mai declarat Mircea Badea, făcând referire la accidentele rutiere care au loc pe şoselele din România.

De asemenea, pe blogul său, sub titlul "Prea mulți “jurnaliști” sunt ticăloși", Mircea Badea a scris că: Nu pot pune doar pe seama prostiei manipularile grosolane si jegoase. Tonul a fost dat azi de imbecilii de la Adevarul preluati la foc automat, in spirit de oaie producatoare de cacareze, de toate jagardelele din “presa”.

Titlul era:”Mircea Badea despre accidentul provocat de Serban Huidu: Nu ma intereseaza. Nu dau doi bani pe el.” De aici se induce ideea ca sunt o bruta nesimtitoare de vreme ce nu ma interesaza un incident in urma caruia au murit doi oameni iar al treilea este in coma. Or pe mine nu ma intereseaza doar Huidu. La el ma refeream in afirmatie, nicidecum la accident. O mica modificare ticaloasa dar evidenta care denatureaza complet sensul afirmatiei mele.

Despre accident voi vorbi in emisiune. Nu pot acum sa ma zbat de grija unuia care a scapat din accident si pe care l-am calificat anterior cu argumente suficiente ca fiind “excesiv de prost”.

Vad ca se vorbeste cu iz de baba otevista despre ghinion. Este oare o traducere superstitioasa a prostiei? Traditia m-ar obliga sa cred ca da. Vorbim mai tarziu, conchide Badea.

Citeşte şi:

Badea: Huidu, puţi a prost!

Șerban Huidu: Soluțiile nu ți le vei lua de la Badea. Pe el l-a învins sistemul

Huidu îl provoacă pe Badea: “‘Freză aranjată’, îţi stau la dispoziţie la înot şi dacă mă enervez chiar şi la schi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel