Mircea Badea: Nu există încântare mai mare despre afirmația lui Băsescu la Macovei
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp

Mircea Badea a comentat, joi seara, declarația lui Traian Băsescu referitoare la Monica Macovei, unde fostul președinte a spus că fostul ministru al Justiției   a rămas "un procuror comunist".

"E, atenție, a fost la televizor și a spus despre Monica Macovei: Zice Traian Băsescu. Bun. Monica Macovei chiar a fost procuror comunist și evident că a rămas așa. Numai niște trepanați din Centrul Vechi, și nu toți, ci doar câțiva, au senzația că Monica Macovei este altfel. Să vă aduc aminte, doamna Macovei a fost ministru al Justiției, a modificat legi ale Justiției prin asumare, astfel încât Băsescu Traian să poată numi toți oamenii aceia enumerați.

Înainte legile nu erau așa. Dar Monica Macovei a făcut această modificare pentru Traian Băsescu. De aceea nici nu ați văzut vreo anchetă făcută de doamna Kovesi referitoare la cineva din anturajul lui Traian Băsescu. Așa, ca o paranteză. Faptul că Băsescu vorbește astfel despre Macovei, nu există încântare mai mare," a spus Mircea Badea la emisiunea În gura presei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel