Mircea Badea: Nu a fost Dumnezeu. Suntem la dispoziția hazardului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Mircea Badea a părut extrem de emoționat de ce a văzut în emisiunea "Sinteza zilei" de luni seara, realizată în Muntenegru. 

Înainte de emisiunea sa, Badea a lansat un apel către fiecare om: "poate ar fi mai bine să ne pese mai mult unii de alții".

"Sigur că supraviețuitorii, în mod absolut natural, simt nevoia să mulțumească cuiva pentru faptul că sunt în viață, și am auzit de multe ori în seara asta menționându-se divinitatea. Mi-e greu să cred însă că Dumnezeu a decis ca unii să moară și unii să trăiască.

(...) Nu văd divinitatea în ceea ce s-a întâmplat acolo. Nici cu privire la cei care au decedat, nici cu privire la cei care au supraviețuit. Poate pur și simplu pe planeta asta suntem la dispoziția hazardului, a probabilităților, a întâmplării. Pur și simplu și nimic mai mult. Și poate că până la urmă nu ne avem decât unii pe alții. Oameni cu oameni. (...) Poate ar fi bine să ne pese mai mult. Poate ar fi o măsură întru supraviețuire aceasta de a ne păsa unii de alții mai mult decâ ne pasă în vârtejul de zi cu zi", a spus Mircea Badea în interveția de la finalul emisiunii "Sinteza zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel