Mircea Badea: Mă detonez în această seară. Va fi nenorocire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei”, a spus, în pasa cu ”Sinteza Zilei”, că se va detona în această seară. 

”Eu mă detonez în această seară. Cu calm! Nu mă pot desprinde de lucrurile de care m-am ocupat. Va fi nenorocire” a anunțat Mircea Badea, la Antena 3. Realizatorul ”În Gura Presei” a afirmat că este în prag de atac cerebral. 

”Astăzi, dl Iohannis era la Universitate. Ce făcea? Îi cinstea pe eroii care au luptat în decembrie 1989 cu comunismul.” a spus Mircea Badea, în emisiunea sa. El a difuzat imagini cu președintele, care era felicitat de către cetățeni. ”Dânsul a fost și aplaudat, este un mare erou. Ce făcea dl Iohannis în decembrie 89? Nu numai înainte de Revoluție, dar chiar și la Revoluție? Având în vedere felul în care a fost aplaudat, a avut merite majore, trebuie să fi fost un erou al Revoluției din 89, altfel de ce l-ar fi aplaudat lumea în acest context? Unii oameni răi ar fi spus că urmărea Revoluția cu atenție și îngrijorare. Poate ne explică ce făcea dânsul în acele momente. Altfel, foarte bine!” a spus ironic Mircea Badea.

[citeste si]

El a vorbit și despre ultimul sondajul Avangarde, afirmând că ALDE ar putea depăși PNL dacă ar merge în același ritm de până acum. Potrivit sondajului, ALDE are 13%, PNL 23%. Realizatorul ”În Gura Presei” anticipează că în 2-3 ani, ALDE ar putea lua fața PNL. Mircea Badea a subliniat că-n PNL-ul de azi, majoritari sunt PDL-iștii, fără legătură cu Brătienii, ei fiind ”slugile lui Traian Băescu”. 

Realizatorul TV a citit și o analiză a lui Chris Terheş cu privire la motivele pentru care PNL a atacat la CCR modificările aduse Legii 303/2004: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel