Mircea Badea, întrebare de baraj pentru oamenii care deplâng moartea ursului Arthur
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mircea Badea / Captură Antena3
Mircea Badea / Captură Antena3
Realizatorul TV Mircea Badea a reacționat, miercuri seară, cu privire la scandalul uciderii ursului Arthur, ridicând un semn de întrebare. 

Mircea Badea a atras atenția la emisiunea „În gura presei” de la Antena3 asupra celor care, deși se declară oripilați de vânătoare, au încălțăminte din piele naturală. 

„Întotdeauna m-am întrebat cum se întâmplă vânătoarea asta la urși. Știți că ăștia care zic *Vai, a murit un animal!*. A murit, mor zilnic foarte multe animale cum mor și foarte mulți oameni. Dar mulți dintre ăștia care se declară oripilați că a murit în animal... Băi, ia uită-te tu la tine în picioare!”, a spus Mircea Badea la Antena3. 

În continuare, realizatorul TV a ridicat două întrebări: „Pantofii ăia din ce sunt făcuți? Când ai mâncat friptura aia, din ce era? Artificială?”.

„Și putem continua așa!”, a precizat el. 

De asemenea, Mircea Badea a povestit că, în urmă cu mulți ani, s-a întâlnit cu o femeie care susținea că este vegetariană, dar care purta în picioare încălțări din piele naturală. Cureaua și geanta, la fel. 

„Am văzut acum mulți ani o duduie care zicea că e vegetariană pentru că nu vrea să facă rău animalelor. Bun, e o alegere, nu contest asta, doar că eu m-am uitat la dânsa și am întrebat-o când am intrat în direct *Deci tu nu mănânci carne ca să nu moară animale? Dar ce ai în picioare? Sunt din piele artificială?* Ea a răspuns că *Nu*. *Cureaua, geanta...? Din ce?*”, a mai povestit Mircea Badea.

Amintim că prințul Emanuel von und zu Liechtenstein este acuzat de organizațiile Agent Green și VGT din Austria că a ucis ilegal cel mai mare urs din România. Ursul Arthur a fost împușcat la Ojdula, Covasna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel