Data actualizării:
Data publicării:

Mircea Badea: Începe să-mi placă ce spune Titi Aur / Îmi fac scenarii când merg și văd pietoni pe trotuar

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mircea Badea a făcut câteva comentarii despre Titi Aur și modul în care se traversează în România.

Mircea Badea a citit, în cadrul emisiunii „În Gura Presei“, la Antena 3 CNN, o știre de pe DC News privitoare la modul în care se traversează în România. Realizatorul a avut și câteva cuvinte de apreciere la adresa lui Titi Aur.

„Băi, începe să-mi placă din ce în ce mai mult ce spune domnul Titi Aur în spațiul public“, a punctat Mircea Badea în timp ce a citit articolul - ”Altfel nu păşeşti, nu treci!”. Prima regulă din Suedia pentru pietoni. Titi Aur își asumă, în urma a două tragedii din România: Nu știau cum să treacă pe trecerea de pietoni - publicat pe DC News.

„În România, pe lângă faptul că se conduce absolut mizerabil și stupid, se traversează odios pe trecerea pe pietoni. (...). Eu mă și joc așa în capul meu că îi văd pe unii mergând pe trotuar și zic: Ăsta, mergând așa pe trotuar, odată face stânga și năvălește pe trecere. De pe trotuar, jap. Zici că merge la el în sufragerie. Așa ceva! În România se conduce mizerabil, stupid și se traversează mizerabil, stupid și sinucigaș. În rest, suntem pregătiți și pentru Schengen, și pentru lupta cu rușii, traversatul ne încurcă“, a mai spus Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Suedia, cea mai sigură țară europeană pe șosele. Titi Aur: Românii nici nu merg la cursurile școlii de șoferi / Ministerul Transporturilor nu e de acord cu așa ceva / video

Mircea Badea a făcut comentarii privitoare la scenariul Clotilde Armand - președintele României, după asemănările apărute între actualul primar al Sectorului 1 și Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel