Mircea Badea, FANUL lui Baumgartner, partenerul Mihaelei Rădulescu: Mi se pare tare rău!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Mircea Badea spune că Felix Baumgartner e mai tare decât Richard Branson. 

Mircea Badea a dezvăluit, în direct, la Antena 3, în pasa cu Radu Tudor, că-l urmărește pe Instagram pe Felix Baumgartner, partenerul Mihaelei Rădulescu. El a remarcat ultima fotografie postată de Felix Baumgartner. În imagine este chiar partenerul Mihaelei Rădulescu, care a făcut BASE jump, aruncându-se de pe mâna lui Iisus. ”Jesus” a descris Baumgartner imaginea, care este cu adevărat impresionantă. 

Statuia are 39,6 metri și un suport de încă 9,5 metri. Imaginea de mai jos ar fi din 3 decembrie 2001, când însuși Felix Baumgartner se pregătea să sară de pe statuie. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FELIX BAUMGARTNER (@therealfelixbaumgartner)

”El a devenit celebru, în 2012, când s-a aruncat din spațiu, unde e o mare victorie că a ajuns miliardarul Branson cu trocariciul și s-a și întors după 15 minute. Bă, nene, ăsta s-a aruncat el! A depășit o barieră de viteză.” a spus Mircea Badea, care a glumit: ”Un om potrivit să schimbe becuri”. ”Avea un costum ignifug ca să nu ia foc de la frecare, dar el era el cu el și cu costumul. La un moment dat, normal, a deschis parașuta” a continuat realizatorul TV. 

”De ce mă interesează pe mine? E prezentată ca o mare victorie. Ce am eu la treaba asta? Iată ce?” a întrebat Mircea Badea despre reușita lui Branson, de a ajunge la stele. ”Tare mi se pare Baumgartner. Ăsta, da, mi se pare tare rău” a mai spus realizatorul TV, care a punctat că turismul spațial al lui Branson nu i se pare tare și nici n-a înțeles de ce trebuie să-l aplaude. 

Branson: Odinioară am fost un copil care a avut un vis

Richard Branson a văzut Pământul de la limita spațiului. Pregătirea pentru zborul din weekend-ul trecut a durat 17 ani. Miliardarul a plecat din New Mexico și a mers până la marginea spațiului, într-o călătorie ce este descrisă ca fiind istorică, pentru că deschide turismul spațial. Cursa către stele a pornit de la Virgin Galactic. Miliardarul a declarat că acesta a fost visul copilăriei lui, să ajungă la stele: ”Odinioară am fost un copil care a avut un vis, în timp ce priveam stelele. Pentru generația următoare de visători: dacă noi putem face asta, imaginați-vă doar ce veți putea face voi!”. Naveta i-a avut pasageri pe Richard Branson şi alte cinci persoane, dar, în total, au fost opt oameni care au luat parte la această misiune. După 15 mii de metri altitudine, racheta s-a desprins și și-a continuat singură drumul, până la 90 de kilometri deasupra Pământului. Odată ajunsă la limita atmosferei terestre, naveta Virgin Galactic a rămas acolo câteva minute.

Vezi și: Vâlcu, întrebare pentru Branson: Dom`ne, Greta nu e supărată?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel