Mircea Badea, după moartea lui Vadim Tudor: ”Asta mi se pare absolut spectaculos”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea a deschis ediția de luni a emisiunii ”În gura presei” cu subiectul morții lui Corneliu Vadim Tudor. Realizatorul de la  Antena 3  a citit ultima poezie scrisă de Tribun pe Facebook, în care politicianul şi-a prezis moartea.

Poezia "Ultima cafea" a fost postată de Corneliu Vadim Tudor pe pagina de socializare în urmă cu o săptămână, iar Mircea Badea a transmis că acest lucru i se pare "absolut spectaculos".

"Să mă apuc acum să spun cine era Corneliu Vadim Tudor consider că e un demers inutil și stupid. (...) Teoretic, ar fi un demers cât de cât productiv. Practic, nu. Și atunci n-are nici un sens. O să vă citesc doar o poezie. Asta mi se pare absolut spectaculos. Pe 7 septembrie, Corneliu Vadim Tudor a publicat poezia, pe Facebook, la ora 21:23, precizând că a scris poezia în noaptea de duminică spre luni", a spus Mircea Badea în deschiderea emisiunii sale.

"Pentru că era foarte credincios (Corneliu Vadim Tudor - n.r.), avea și o colecție de icoane, înțeleg din informațiile astea publice, (...) o să spun și eu", a continuat Mircea Badea, care a precizat că s-a întâlnit de cel mult patru ori de-a lungul timpului cu Vadim Tudor.

Vezi și: Reacția lui Mircea Badea, după decizia Parchetului General în cazul lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel