Mircea Badea, după ce Marius Manole a zis că vrea să-și ia cetățenie moldovenească: Sunt și un pic trist
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liliana Zamarcaru
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea a reacționat după ce Marius Manole a spus că își ia cetățenie moldovenească.

Marius Manole a anunțat că vrea să-și ia cetățenie moldovenească, fiind mândru de președintele Maia Sandu. Actorul a transmis pe Facebook că a fost impresionat și bucuros după ultimul său spectacol la Chișinău. Anunțul lui Marius Manole vine la câteva zile după ce Cristi Danileț a obținut cetățenie moldovenească.

Subiectul a fost comentat de Mircea Badea. „Ceva ce mă înduioșează, dar mă și entuziasmează. Cât de tare e, ce minunăție, ce superbitate! Avem următoarea știre pe DCNews. Deci, după ce domnul Cristi Dănileț, exclus din magistratură, și-a luat cetățenie a Republicii Moldova, semnată de președintele Maia Sandu, al cărui fan sigur că sunt, dar mai mic așa, deci a semnat cetățenie pentru Cristi Dănileț, poate cine știe se pricopsește cu un băiat cum trebuie la statul de drept din Moldova. Pe sistemul hai că începe, atenție cine își mai ia cetățenie în Moldova. Există ceva mai tare? Marius Manole! Ne pleacă valorile, ești nebun?! Zice: Sunt mândru de președintele meu Maia Sandu. Deci Maia Sandu este președintele lui. Așa da. E mult prea tare”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

„Sunt și un pic trist, totuși... ne pleacă valorile...”, a mai zis Mircea Badea.

Mesajul lui Marius Manole:

„Astăzi, bucurie. Spectacol la Chișinau. 2 reprezentații cu “Eu sunt vantul” la minunatul Teatrul Alexei Mateevici. Bucuria reîntâlnirii cu publicul de aici, un public cald și dornic să vadă teatru. Bucuria zilei însă a fost și mai mare când, în sala de numai 60 de locuri, a intrat o doamnă și s-a așezat discret undeva în rândul 2. La prima vedere am crezut ca este doamna Președinte Maia Sandu.

Dar imediat mi-am revenit și mi-am dat seama că nu avea cum. Fără SPP, fără tam tam, fara sa se faca mare eveniment mediatic… nu, n-are cum. Doar că ce sa vezi, doamna discretă din rândul 2 era chiar președinta Maia Sandu care și-a cumparat bilet. Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia că au norocul ăsta. Să aibă un asemenea președinte. Mâine voi înainta cererea de cetățenie, așa că sunt fericit să vă anunț că eu sunt mandru de președintele meu. Mulțumesc Elena Frunze-Hatman, Anatol Durbală, Sorin Militaru, Valentin Strishkov Vitalie Lascu”, a scris Marius Manole pe contul de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel